Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Benchmade "Mini Boost" (595BK)

Код товару: 291824
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Benchmade
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Benchmade "Mini Boost" (595BK)

Відпрацьована роками технологія виробництва складаних ножів Benchmade робить їх надійними та часом незамінними інструментами. Досить компактний, але функціональний ніж Benchmade Mini Boost відмінно підійде для щоденного носіння кишені джинсів або сумки. Це молодший брат бестселера 590.

Ціна: 8686 грн
шт

Опис товару Ніж Benchmade "Mini Boost" (595BK)

 Відпрацьована роками технологія виробництва складаних ножів Benchmade робить їх надійними та часом незамінними інструментами. Досить компактний, але функціональний ніж Mini Boost 595 відмінно підійде для щоденного носіння кишені джинсів або сумки. Це молодший брат бестселера 590. Клинок складаного ножа Mini Boost 595 Benchmade виконаний із високоякісної нержавіючої сталі CPM-S30V.

 
Клинок стійкий до корозії та добре тримає заточування, має захисне сатиноване покриття, стійке до зовнішнього впливу. В основі клинка є універсальний шпенек для відкривання, який дозволяє відкривати ніж і правою, і лівою рукою. Запатентований механізм розкриття підпружинний і має фіксатор. Замок ножа відмінно тримає меч у відкритому положенні. Рукоятка ножа виконана з полімеру Versaflex – легкого та міцного матеріалу, на рукояті є вставка із синтетичної гуми.
 
Завдяки продуманому дизайну рукою

Ніж Benchmade "Mini Boost" (595BK) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Benchmade "Mini Boost" (595BK) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Benchmade "Mini Boost" (595BK) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Benchmade "Mini Boost" (595BK)

Загальна довжина, мм 182 мм
Тип Склдний
Огляд Кишеньковий
Scabbard/Czech -
Кількість предметів 1 шт
Лезо Порошкова сталь
Тип замка Axis lock
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Ніж Benchmade "Mini Boost" (595BK) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Benchmade "Mini Boost" (595BK)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Benchmade "Mini Boost" (595BK)

Код товару: 313508
На замовлення, 1-3 дні
Benchmade 8815 грн
Код товару: 291810
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313605
На замовлення, 1-3 дні
Fallkniven 8944 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →