Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Benchmade "Freek" (560BK-1)

Код товару: 273084
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Benchmade
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Benchmade "Freek" (560BK-1)

Тип: EDC (повсякденний); Конструкція: складаний; Замок: axis lock; Профіль клинка: drop-point; Тип основного леза: гладке; Матеріал леза: сталь; Довжина леза (мм): 91.4; Матеріал ручки: скловолокно; Довжина (мм): 214.9; Вага (г): 122; Додатково: - блокування леза; відкриття однією рукою

Ціна: 13005 грн
шт

Опис товару Ніж Benchmade "Freek" (560BK-1)

 Benchmade Freek, Black/Red G-10, M4, 560BK-1 - чудовий вибір для роботи, повсякденного носіння, вирішення тактичних завдань. Це надійний складаний ніж, меч якого виготовлений з преміум сталі CPM-M4, твердістю 60-62 одиниці за шкалою Роквелла, з фінішним матовим покриттям сірого кольору. Сталь має агресивний різ, чудово тримає гостроту і, завдяки наявності захисного покриття, не схильна до впливу вологи. Клинок виконаний у формі Drop Point із товщиною обуха 3 мм. Ніж має тонку зведення та прямі спуски, завдяки чому ніж відмінно ріже та коле. Відкривається ніж за допомогою двостороннього шпинька. Таке рішення робить ніж доступним як для правші, так і для шульги.

 
Рукояти ножа Benchmade Freek, Black/Red G-10, M4, 560BK-1 заслуговує на особливу увагу, адже вона змінила свою форму і наповнення. Виконано рукоятку із сталевих лайнерів, покликаних забезпечити міцність виробу. Яскравий елемент має червоне забарвлення, що, без сумніву, чудово.

Ніж Benchmade "Freek" (560BK-1) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Benchmade "Freek" (560BK-1) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Benchmade "Freek" (560BK-1) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Benchmade "Freek" (560BK-1)

Загальна довжина, мм 215 мм
Тип Складаний
Огляд Туристичний
Товщина ручки скловолокно / G10 /
Кількість предметів 1 шт
Лезо Сталь
Тип замка axis lock
Забарвлення Сірий
Примітка блокування леза
відкриття однією рукою
підпальцева виїмка
кріплення для ремінця

* Технічні характеристики Ніж Benchmade "Freek" (560BK-1) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Benchmade "Freek" (560BK-1)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Benchmade "Freek" (560BK-1)

Код товару: 265099
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329883
На замовлення, 1-3 дні
Benchmade 13410 грн
Код товару: 273093
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →