Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Benchmade

Код товару: 313503
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Benchmade
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Benchmade

Плашки рукояті виготовлені з алюмінієвого сплаву 6061-T6. Вони є особливістю цієї моделі складаного ножа. Пропонуючи користувачеві міцну, повністю металеву конструкцію рукояті, але зберігаючи при цьому легку вагу ножа. Трохи менше ніж 80 грам. На плашках виконаний витончений і стильний візерунок у вигляді променів, що розходяться в сторони.

Ціна: 14310 грн
шт

Опис товару Ніж Benchmade

 З моменту початку свого виробництва у 2017 році, складаний ніж Benchmade Bugout випускався у безлічі варіантів. У тому числі й у кількох спільних проектах обмеженої серії. Тому можна було подумати, що компанія Benchmade вже максимально використала весь потенціал цього надзвичайно популярного складаного ножа. Але виявилося, що немає межі досконалості. Тепер компанія пропонує оновлений ніж Benchmade Bugout із суцільнометалевою конструкцією та однією з найкращих ножових сталей, які тільки можна купити за гроші.

 
Так, вам потрібно обов'язково додати такий складний ніж у свою колекцію. Якщо ви раніше ніколи не тримали в руках і не використовували Benchmade Bugout, то, придбавши його, ви будете приємно здивовані, наскільки він функціональний і приємний у роботі. Ви неодмінно оціните всі його робочі якості, які сприяли його успіху як одному з найпопулярніших кишенькових ножів категорії EDC.

Ніж Benchmade Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Benchmade в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Benchmade в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Benchmade

Загальна довжина, мм 198 мм
Тип Складаний
Огляд кишеньковий
туристичний
Лезо Сталь
Тип замка Axis lock
Примітка Довжина рукояті:
117мм
Довжина клинка:
81мм
Товщина клинка:
2,2мм

* Технічні характеристики Ніж Benchmade можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Benchmade

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Benchmade

Код товару: 313612
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313493
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334272
На замовлення, 1-3 дні
Benchmade 14580 грн

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →