Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дитячий конструктор Bela Friends Міський басейн (10160)

Код товару: 171810
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bela
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дитячі дизайнери та роботи Дитячий конструктор Bela Friends Міський басейн (10160)

Міський басейн - це найпопулярніше місце в місті, де можна чудово провести спекотний літній день. Одягни купальник у роздягальні з двостулковими дверима і швидше вирушай у великий блакитний басейн разом з Андреа та її подругою Ізабеллою. Якщо ти встелив від активного відпочинку, можеш відпочити на шезлонгу під парасолькою або в барі поїсти морозива.

Ціна: 946 грн
шт

Опис товару Дитячий конструктор Bela Friends Міський басейн (10160)

Великий набір Bela (аналог Лего) дозволяє збудувати цілий розважальний комплекс. Його головною особливістю є великий басейн, в якому можуть поміститися кілька людей. Зліва на пандусі встановлюється джакузі, яке можна наповнити кубиками, що нагадують вируючу воду. Від пекучого сонця джакузі вкрито великим пальмовим листям. Щоб скотитися з водяної гірки, треба піднятися сходами на спеціальний майданчик, розташований у кроні дерева. Тут встановлені великі колонки, якими грає популярна музика. Для активного відпочинку є спортивний майданчик із баскетбольним кільцем. Для любителів тиші встановлені затишні столики з прохолодниминапоями та шезлонги. Приємним доповненням став кіоск із морозивом, прикрашений вивіскою та квітами. У глибині парку розташовані індивідуальні кабінки. У них можна переодягнутися в купальні костюми або прийняти душ після басейну.

Розмір коробки: 38х26х6; Матеріал: Пластик; Комплектація: 2 фігурки чоловічків;

Дитячий конструктор Bela Friends Міський басейн (10160) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дитячий конструктор Bela Friends Міський басейн (10160) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дитячі дизайнери та роботи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дитячі дизайнери та роботи и купити Дитячий конструктор Bela Friends Міський басейн (10160) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дитячий конструктор Bela Friends Міський басейн (10160)

Тип 6+
Стать Дівчинка
Серія 10160
Розміри упаковки Блоковий конструктор
Кількість деталей 422

* Технічні характеристики Дитячий конструктор Bela Friends Міський басейн (10160) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дитячий конструктор Bela Friends Міський басейн (10160)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bela Friends Міський басейн (10160)

Код товару: 186030
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 186025
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 186024
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →