Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина BEKO WSTE 6511 BWW

Код товару: 199628
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Beko
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина BEKO WSTE 6511 BWW

Тип без сушіння
Клас автоматичний
Сфера використання побутова (для дому)
Спосіб завантаження фронтальний
Вид прання водою та пором
Привід ремінного барабана

Ціна: 10105 грн
шт

Опис товару Пральна машина BEKO WSTE 6511 BWW

Пральна машина BEKO WSTE 6511 BWW (WSTE6511BWW)

Компактна пральна машина Beko WSTE6511BWW із технологією SteamCure, інвенторним мотором. Вона поєднує в собі практичний дизайн, зручне керування та високу ефективність видалення плям. Міцний корпус із пластику білого кольору, ергономічна ручка та механічна панель управління, забезпечує просте та зручне керування пральною машиною.

Для того, щоб Ви щоразу отримували бездоганний результат прання, у BEKO WSTE6511BWW передбачено 15 автоматичних програм. Пральна машина з легкістю впорається з одягом з бавовни, вовни та синтетики.

ТМ Beko входить до найбільшої турецької корпорації Koc Holding DCGG і була обрана для виведення продукції даноїкорпорації на міжнародний ринок у 1990 році. У Європі корпорація Арчелік, ще одна торгова марка групи Коч, входить до десятка найбільших виробників побутової техніки.

В Україні протягом останніх років продукція Beko активно набирає популярності завдяки поєднанню активної рекламної кампанії, доступним цінам та якості продукції. Компанія спеціалізується на випуску великої побутової та вбудованої техніки, зокрема найбільш широко представлена ​​продукція в сегменті пральних машин та холодильників.

На всю техніку Beko діє гарантія 2 роки, продукція сертифікована стандартами ISO 9001 та 14001 та проходить повний стовідсотковий контроль якості на заводі. За статистикоюкожні дві секунди по всьому світу споживачі купують техніку від торгової марки Beko.

Асортимент Beko включає широкий вибір соло та вбудованої техніки, а також електроніки, що відповідає міжнародним стандартам якості. Кожні 2 секунди у світі люди купують техніку торгової марки Beko.

Пральна машина BEKO WSTE 6511 BWW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина BEKO WSTE 6511 BWW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина BEKO WSTE 6511 BWW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина BEKO WSTE 6511 BWW

Тип установки окремо стоїть
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий
Максимальне завантаження, кг 6 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1000
Клас прання А
Клас віджимання З
Рівень шуму 61 дБ (77 дБ при віджиму)
Програми Бавовна 20 °, Бавовна 40 °, Бавовна Еко 40 °, Бавовна Еко 60 °, Бавовна 60 ° з попереднім замочуванням, Бавовна 90 °, Полоскання, Віджим + злив, Синтетика 20 °, Синтетика 40 °, Вовна / Ручне прання Єкспрес щоденна 30°, Очищення барабана + SteamCure, Пухові вироби 40° + SteamCure, Сорочки 40° + SteamCure
Функції захист від дітей, захисне блокування дверцят, захист від протікання, контроль дисбалансу, вибір швидкості віджиму, швидке прання, замочування, обробка пором
Додаткові можливості Відстрочка старту + (3, 6, 9 год)
Вага, кг 55 кг

* Технічні характеристики Пральна машина BEKO WSTE 6511 BWW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина BEKO WSTE 6511 BWW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BEKO WSTE 6511 BWW

Код товару: 197230
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263170
На замовлення, 1-3 дні
MIDEA MFE 50-U806 10191 грн
Код товару: 157293
На замовлення, 1-3 дні
Beko WUE 5411 XWW 10234 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →