Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Beko RCSA 406K31W

Код товару: 260717
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Beko
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Beko RCSA 406K31W

Тип холодильника Двокамерний Загальний об'єм холодильника 388 л Клас енергоспоживання A++ Система розморожування холодильної камери Динамічна (крапельна) Габарити (ВхШхГ) 202.5 х 59.5 х 67 см

Ціна: 17028 грн
шт

Опис товару Холодильник Beko RCSA 406K31W

LED Illumination® Хороший огляд усередині холодильника Буває складно побачити всі продукти в холодильнику, особливо в кутах та біля задньої стінки. Підсвічування LED Illumination® складається з кількох світлодіодних ламп, що розташовані вгорі холодильника та збоку на рівні кожної полиці, забезпечуючи чудовий огляд усієї камери. Крім того, вона споживає менше електроенергії, ніж звичайне підсвічування. MinFrost® Мінімальна освіта криги Утворення криги в холодильниках зі статичною системою охолодження призводить до змерзання продуктів один з одним і підвищення споживання електроенергії приладом. Завдяки спеціальній випарній системі MinFrost® у морозильній камері утворюється набагато менше льоду. Цезабезпечує кращу безпеку заморожених продуктів і нижче енергоспоживання, а також виключає необхідність частого розморожування морозильної камери. Перенавішування дверей Регулювання напряму відчинення дверей відповідно до планування кухні Іноді планування кухні вимагає, щоб двері холодильника відчинялися в один бік, а не в інший. Петлі дверей, що перенавішуються, можна розташувати як з лівої, так і з правої сторони холодильника, дозволяючи вибрати, в який бік будуть відкриватися його двері. Крім того, ви можете збільшити холодильну систему, встановивши два прилади поруч один з одним та навісивши двері одного з них з іншого боку. Безпечне скло Полиці звисокоміцного скла Не переживайте, ставлячи велику важку каструлю в холодильник із полицями із безпечного скла. Вони виконані із загартованого високоміцного скла та витримують навантаження до 25 кг. Ці полиці більш стійкі до появи тріщин і подряпин, ніж полиці з необробленого скла, тому ви можете без побоювань ставити на них важкий посуд. SmoothFit™ Відкриття дверей на 90° для зручного доступу Планування деяких кухонь змушує встановлювати прилади у незручних місцях. Завдяки дверям SmoothFit™, які не виходять за межі бічної панелі при відкритті на 90 градусів, холодильник можна легко поставити в кутку кімнати або поряд зі стіною без шкоди для зручності експлуатації.Контейнери для овочів висуваються безперешкодно!

Холодильник Beko RCSA 406K31W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Beko RCSA 406K31W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Beko RCSA 406K31W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Beko RCSA 406K31W

Встановлення Окремо (соло)
Тип холодильника Двокамерний
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 388 л
Об'єм холодильника, л 266 л
Обсяг морозильної камери, л 120 л
Колір білий
Керування Механічне
Єнергоспоживання A++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 39 дБ
Потужність заморожування 6 кг/24 год
Габарити (ШxГxВ) Габарити (ВхШхГ)
202.5 х 59.5 х 67 см
Габарити упаковки (ВхШхГ)
206.5 х 64 х 76.5 см
Вага Вага
75 кг
Вага в упаковці
78 кг

* Технічні характеристики Холодильник Beko RCSA 406K31W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Beko RCSA 406K31W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Beko RCSA 406K31W

Код товару: 360281
На замовлення, 1-3 дні
Indesit LI 9S1EW 17071 грн
Код товару: 145326
На замовлення, 1-3 дні
Liebherr CU 3331 17114 грн
Код товару: 273204
На замовлення, 1-3 дні
Indesit LI9 S1E W 17157 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →