Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Beko HTV 8712XW

Код товару: 342687
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Beko
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Beko HTV 8712XW

Пральна машина Beko HTV 8712XW - окремостояща автоматична модель з фронтальним завантаженням до 8 кг та електронним керуванням.

Ціна: 19694 грн
шт

Опис товару Пральна машина Beko HTV 8712XW

Пральна машина Beko HTV 8712XW - окремостояща автоматична модель з фронтальним завантаженням до 8 кг та електронним керуванням.
 
Поєднання технології Steam Cure з обраною програмою, що відповідає типу тканини, гарантує ідеальні результати прання. Одяг виглядає новим, свіжим, приємним на дотик і без складок.
 
Інверторний двигун має тільки переваги: ​​більш тиха робота, підвищена довговічність двигуна, підвищена механічна міцність, кращий момент, що крутить, і більш висока швидкість. При пранні у стандартних пральних машинах приблизно 20% миючого засобу змивається водою неефективно.
 
Інноваційна технологія AquaFusionTM полягає вблокування випускного отвору, що запобігає витраті порошку, тому він використовується практично повністю. Завдяки цьому ефективність прання вища, а при кожному пранні ви заощаджуєте миючий засіб.
 
За допомогою програми HomeWhiz ви можете віддалено включати прання, встановлювати нагадування та планувати цикли. HomeWhiz також дозволить вам відстежувати процес прання, повідомляти вас про завершення циклу та запам'ятовувати ваші улюблені програми.
 
Завдяки додатковому обертанню барабана, який активується кожні кілька хвилин протягом 8 годин після закінчення циклу прання, одяг, залишений у закритій пральній машині, буде набагато менше м'ятись. Тому вамне потрібно виймати білизну відразу після завершення програми.
 
Спеціальна програма для чищення барабана, труб та інших внутрішніх частин пральної машини. Його варто використовувати час від часу, особливо якщо ми зазвичай перемо при низьких температурах - вони стимулюють зростання бактерій. Під час цієї програми вода нагрівається до 70 ° C, що забезпечує хорошу гігієну.

Пральна машина Beko HTV 8712XW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Beko HTV 8712XW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Beko HTV 8712XW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Beko HTV 8712XW

Тип установки Отдельностоящая
Управління Электронное
Тип завантаження Фронтальная
Колір Белый/черный
Максимальне завантаження, кг 8 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1400 об/мин
Габариты (ШxГxВ) 60 x 54 х 84 см
Клас прання А
Клас віджимання А
Рівень шуму Уровень шума при стирке: 57 дБ
Уровень шума при отжиме: 77 дБ
Програми Программы: 15
Быстрая стирка
Деликатная стирка
Синтетика
Темные вещи
Цветные ткани
Хлопок
Смешанные ткани
Функції Функция пара
Отсрочка старта
Матеріал бака Пластик
Додаткові можливості Контроль пенообразования
Контроль дисбаланса
Защита от протечек
Защита от детей
Расход воды за цикл: 47 л
Загрузка для сушки: 5 кг
Инверторный двигатель
Дисплей: LED
Вага, кг 67 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Beko HTV 8712XW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Beko HTV 8712XW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Beko HTV 8712XW

Код товару: 219571
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308895
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302528
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →