Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Beko HCA 62640B

Код товару: 265624
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Beko
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Beko HCA 62640B

Витяжка Beko HCA 62640B - декоративна похила витяжка від компанії Beko. Дана модель витяжки має максимальну потужність роботи 582 м3/год. Тому рекомендована площа приміщення, в якому витяжка може максимально ефективно працювати, становить 20 м2.

Ціна: 8643 грн
шт

Опис товару Витяжка Beko HCA 62640B

Витяжка Beko HCA 62640B - декоративна похила витяжка від компанії Beko.
 
Дана модель витяжки має максимальну потужність роботи 582 м3/год. Тому рекомендована площа приміщення, в якому витяжка може максимально ефективно працювати, становить 20 м2.
 
Технічні характеристики
Beko HCA62640B має багато характеристик, які допомагають ефективно використовувати цей пристрій. Так, два основних режими - відведення та рециркуляція, дозволяють витяжці усувати різні види забруднень повітря. Відведення повітря дозволяє в короткі терміни звільнити кімнату від неприємних запахів, тому що в режимі відведення витяжка працює інтенсивніше і швидко очищає приміщення. УВ режимі рециркуляції витяжка проганяє повітря через жироуловлюючий і вугільний фільтри для очищення.
 
Інші функції
Beko HCA62640B оснащена сенсорним керуванням, яке буде для вас набагато зручніше, ніж механічне. Панель управління знаходиться у передній частині пристрою. Прилад працює середніх рівнях шуму, показники шуму становлять до 67 Дб. Витяжка має три режими швидкості та інтенсивний режим для більш швидкої роботи.
 
Особливості пристрою
Beko HCA62640B можна купити за доступною ціною, товар знаходиться в середній ціновій категорії. Витяжка має таймер з автовідключенням та оснащена двома лампами для підсвічування. Інтенсивність освітлення витяжкиможна регулювати самостійно, є три світлодіодні лампочки по 2 Вт - підсвічування LED Illumination.
 
Техніка Beko відрізняється високою якістю та тривалим терміном експлуатації товарів.

Витяжка Beko HCA 62640B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Beko HCA 62640B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Beko HCA 62640B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Beko HCA 62640B

Встановлення Похила
Продуктивність, куб.м/год 582 м³/год
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 310 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 64 дБ
Керування Сенсорне
Режим роботи Відведення та рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодні лампи
Фільтр Жировий фільтр
Вугільний фільтр (опція)
Ширина витяжки 59.6 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка Beko HCA 62640B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Beko HCA 62640B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Beko HCA 62640B

Код товару: 90120
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 218184
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367735
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →