Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Beko FSS 56000 GW

Код товару: 225837
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Beko
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Beko FSS 56000 GW

Компанія Beko випускає побутову техніку середнього цінового сегменту, яка користується популярністю у країнах Східної Європи. Кухонна плита Beko FSS 56000 GW - класичний варіант компактної електроплити, що окремо стоїть, з мінімальним набором корисних функцій і прийнятною ціною.

Ціна: 11180 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Beko FSS 56000 GW

Компанія Beko випускає побутову техніку середнього цінового сегменту, яка користується популярністю у країнах східної Європи. Кухонна плита Beko FSS 56000 GW - класичний варіант компактної електроплити, що окремо стоїть, з мінімальним набором корисних функцій і прийнятною ціною.
 
Модель виконана з емальованого металу, у традиційному білому кольорі. Вгорі на лицьовій панелі розташувалися 6 поворотних ручок управління, а на дверях духової шафи з подвійного скла красується зручна в хваті, хоч і дещо громіздка прямокутна ручка, яку можна було зробити і більш витонченим. Під духовкою є простора висувна скринька для посуду, закрита фасадом.
 
Варковаповерхню
Конфорок традиційно чотири. 2 диски діаметром 14.5 см мають потужність 1 кВт, 18-сантиметрові - 1.5 кВт. Близька мала конфорка позначена червоним кружком, що автоматично додає до неї приставку «експрес», тобто нагрівається вона швидше за інших.
 
Духовка з грилем
Духовка порадувала містким об'ємом 60 л та наявністю грилю. Причому працює він, як у легкому, так і інтенсивному режимі.
 
Очистити духову шафу допоможе функція пароочищення. Для цього потрібно налити деко звичайної води і включити відповідний режим. Пар видалить жир та шматочки їжі зі стінок, після чого їх можна буде легко витерти вологоюганчіркою.
 
Похвалитися багатою комплектацією виріб не може, але все необхідне для нормальної роботи при собі має: деко, ґрати, кришку столу, мережевий шнур довжиною 2 м.
 
Загалом плита Beko FSS 56000 GW виглядає досить акуратно і буде непогано виглядати в будь-якому стриманому інтер'єрі.

Кухонна плита Beko FSS 56000 GW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Beko FSS 56000 GW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Beko FSS 56000 GW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Beko FSS 56000 GW

Тип Електрична
Тип духовки Електрична
Кількість електричних вогнепальних сил 4
Об'єм духовки 60 л
Гриль Є
Конвекція Є
Керування Механічне
Тип очищення духовки Очищення парою
Двері Відкидна
Колір Білий
Вага 40.5 кг
Розміри Розміри (ВхШхГ), см: 85 x 50 x 60
Особливості Термостат
Електрогриль
Підсвічування духовки

* Технічні характеристики Кухонна плита Beko FSS 56000 GW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Beko FSS 56000 GW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Beko FSS 56000 GW

Код товару: 320406
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje K 535 W 11266 грн
Код товару: 367795
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332030
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje K 534 WF 11352 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →