Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Beats Studio Buds True Wireless Earphones Red (MJ503)

Код товару: 286934
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Beats
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Beats Studio Buds True Wireless Earphones Red (MJ503)

Навушники Beats дозволяють слухати музику саме так, як замислювалися її автори. Навушники-вкладиші Beats Studio Buds – це компактна акустична система з повним набором налаштувань та потужним, збалансованим звучанням. Унікальний драйвер з двоелементною діафрагмою розміщується всередині двокамерного корпусу, що допомагає досягти неймовірної чистоти стереозвуку з чудовим поділом по каналах. А передовий цифровий процесор оптимізує гучність і чіткість звучання, одночасно забезпечуючи шумоглушення без спотворень. Результат – іммерсивний звук, який дозволяє по-справжньому відчути музику та заряджає вас енергією протягом усього дня.

Ціна: 5074 грн
шт

Опис товару Навушники Beats Studio Buds True Wireless Earphones Red (MJ503)

 Керування рівнем шуму Два різні режими прослуховування дають вам повний контроль над звуком. Система активного шумоподавлення (ANC) безперервно блокує небажані сторонні звуки за допомогою точно налаштованого фільтра, що динамічно адаптується до навколишнього оточення. А коли вам потрібно почути, що відбувається навколо, можна легко перейти в Прозорий режим одним натисканням кнопки. Тоді зовнішні мікрофони почнуть уловлювати навколишні звуки, які змішуватимуться з вашою музикою для створення природного, «відкритого» звучання. Музика весь день Повністю заряджені навушники забезпечують до 8 годин прослуховування*, а зарядний футляр кишенькового розміру дозволяєще двічі повністю зарядити їх. ** Це означає, що в цілому Beats Studio Buds дають можливість слухати музику до 24 годин без стаціонарної підзарядки. У разі використання активного шумоподавлення або Прозорого режиму навушники здатні працювати до 5 годин без підзарядки та

Навушники Beats Studio Buds True Wireless Earphones Red (MJ503) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Beats Studio Buds True Wireless Earphones Red (MJ503) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Beats Studio Buds True Wireless Earphones Red (MJ503) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Beats Studio Buds True Wireless Earphones Red (MJ503)

Тип Навушники TWS
Тип дизайну Вакуумні ("затички")
Метод з'єднання бездротовий
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип кріплення У вухах
Дизайн випромінювача Динамічні
Додатково До 8 годин прослуховування музики (і до 24 годин з футляром для зарядки)
Забарвлення червоний

* Технічні характеристики Навушники Beats Studio Buds True Wireless Earphones Red (MJ503) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Beats Studio Buds True Wireless Earphones Red (MJ503)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Beats Studio Buds True Wireless Earphones Red (MJ503)

Код товару: 346925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 144577
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340070
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →