Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Baseus WM01 White

Код товару: 227458
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Baseus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Baseus WM01 White

Чи не уявляєш себе без треків улюблених виконавців? Тоді тобі підійдуть Baseus Encok W01 TWS – бездротові навушники з функцією гарнітури. Вони оснащені 8 мм динаміками, які забезпечують кристально чисте Hi-Fi звучання. А вбудовані акумулятори подарують до 6 години безперервного відтворення музики.

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Навушники Baseus WM01 White

 Неймовірна автономність Вбудовані акумулятори забезпечують аксесуар до 6 годин безперервного відтворення музики. При цьому комплектний зарядний кейс має свою батарею ємністю 2000 мАг, запасу якого достатньо для 2 тижнів використання навушників (точний час залежить від щоденної інтенсивності). Час зарядки навушників від кейсу – до 1,5 години, повна зарядка кейсу займає 3 години. Досконале звучання Працюй, відпочивай та подорожуй, насолоджуючись найкращими музичними композиціями. Навушники оснащені 8-мм динамічними випромінювачами, що підтримують діапазон частот від 20 до 20000 Гц. Завдяки цьому Baseus Encok забезпечують насичене та деталізоване звучання, незалежно відвідтворюваного стилю музики. Вбудовані мікрофони Можливості цих навушників не обмежуються прослуховуванням музики. Baseus Encok отримали вбудовані мікрофони, які дозволяють приймати дзвінки, залишаючи ваші руки вільними. Це забезпечує безпеку під час водіння автомобіля та виконання інших відповідальних робіт. Також пристрій підтримує комунікацію із голосовими помічниками. Стабільний зв'язок Слухай улюблену музику в Lossless форматі та спілкуйся по телефону без затримок та спотворень. Для зв'язку з мобільним пристроєм навушники використовують бездротовий модуль, що працює за протоколом Bluetooth 5.0. Таке рішення відрізняється високою швидкістю передачі даних і стійкістю до перешкод,практично не поступаючись дротового підключення. Слухай із комфортом З Baseus Encok навіть багатогодинне прослуховування музики та телефонне спілкування не втомлюватиме. Кожен навушник важить лише 5 грам, що робить їх практично непомітними під час носіння. Крім того, у комплекті передбачені амбушури трьох розмірів, що дозволяє досягти максимального комфорту та надійності фіксації для кожного.

Навушники Baseus WM01 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Baseus WM01 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Baseus WM01 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Baseus WM01 White

Тип Навушники
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Тип з'єднання Бездротове TWS з Bluetooth, Бездротове з Bluetooth
Версія Bluetooth 5.0
Тип кріплення Без дод. кріплень
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Вологонепроникні
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники Baseus WM01 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Baseus WM01 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Baseus WM01 White

Код товару: 313125
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313188
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 144493
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →