Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Barton Steel BS-6920

Код товару: 218125
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Barton
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Паста-парні та тиск кулінарії Barton Steel BS-6920

Тип: каструля; Макс. розмір (см): 20; Макс. об'єм (л): 2.1; Глибина (см): 10; Матеріал: алюміній; Матеріал кришки: скло; Ручки: металеві; Антипригарне покриття: керамічне; сумісність з індукцією; миття в посудомийці; отвір для зливу;

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Barton Steel BS-6920

 Яскрава скороварка Barton Steel BS-6920 з керамічним покриттям має привабливий вигляд та практичність. Посуд стане найважливішим доповненням до Вашої сучасної кухні.

 
Однією з останніх новинок на ринку кухонного начиння стала поява керамічного покриття, яке за всіма параметрами перевершує наявні антипригарні технології. Основою керамічного покриття є натуральний природний матеріал кремній, що входить до складу піску та каміння. Технологія нанесення керамічного покриття на матеріал основи складна та досить затратна. Природні кремні містять матеріали обробляються за допомогою спеціальної гідротермальної технології, при якій ці кремні містять матеріали спочатку змішуються з водою, а потім - витримуються в печі при високій температурі. В результаті ми отримуємо керамічне покриття тверде, жаростійке (витримує температуру до 450° С) і стійке до механічних впливів.

Barton Steel BS-6920 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Barton Steel BS-6920 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Паста-парні та тиск кулінарії купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Паста-парні та тиск кулінарії и купити Barton Steel BS-6920 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Barton Steel BS-6920

Серія Каструля
Огляд 2.1 л
Матеріал Механіка
Обробляти матеріал -
Покривати матеріал Алюміній
Обладнання -
Особливості Скло
Забарвлення Є

* Технічні характеристики Barton Steel BS-6920 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Barton Steel BS-6920

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Barton Steel BS-6920

Код товару: 267206
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 259723
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →