Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ігровий набір Bambi M 5708 red

Код товару: 184318
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bambi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові набори Ігровий набір Bambi M 5708 red

на стійці,150см,метал.19см,пластик щит, насос,у кор-ці

Ціна: 602 грн
шт

Опис товару Ігровий набір Bambi M 5708 red

 Дитяче баскетбольне кільце Bambi M 1952 здатне задовольнити бажання найвибагливіших юних баскетболістів. З його допомогою можна обладнати спортивний дитячий майданчик у будинку, на вулиці або у дитячому спортивному комплексі.


У квартирі можна його повісити на двері, стіну або інше зручне для Вас місце за допомогою спеціальних кріплень. Воно стане чудовим доповненням до дитячого спортивного куточка, не займає багато місця і при необхідності кільце можна зняти та укласти в коробку на зберігання.

Виконано воно з міцного якісного металу, а сітка з міцнихсинтетичних ниток. Виріб прослужить довгий час своєму юному господареві-спортсменові.

Цей компактний набір для гри стане чудовим тренажером для Вашої дитини. Він зможе тренуватися один, відточуючи свою майстерність, влучність та спритність. А може грати з друзями чи батьками, адже й дорослим цікаво погратиме в домашній баскетбол.

Такі активні ігри допоможуть юному баскетболісту підтримувати свою фізичну форму в тонусі та виплескувати надмірну енергію. А враховуючи популярність цієї гри у світі, не виключено, що саме Ваша дитина досягне у цьому виді спортузначних результатів.

Діаметр кільця: 39 см

Матеріал кільця: метал

Розмір коробки: 44-39-9см

Комплектація: баскетбольне кільце з сіткою

Ігровий набір Bambi M 5708 red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ігровий набір Bambi M 5708 red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові набори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові набори и купити Ігровий набір Bambi M 5708 red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ігровий набір Bambi M 5708 red

Тип БАСКЕТБОЛЬНЕ КІЛЬЦЕ
Обладнання щит, насос

* Технічні характеристики Ігровий набір Bambi M 5708 red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ігровий набір Bambi M 5708 red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bambi M 5708 red

Код товару: 184285
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 184288
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 184290
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →