Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Bambi M 3517 Мозаїка, тварини

Код товару: 262706
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bambi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Килим для розвитку гри Bambi M 3517 Мозаїка, тварини

EVA, тварина, 10дет(10мм,31-31см), масаж, пазл, 6 текстур

Ціна: 313 грн
шт

Опис товару Bambi M 3517 Мозаїка, тварини

Килимок, що розвиває та навчає, пазл М 3517 дуже барвистий і міцний. Завдяки цьому винаходу підлога в дитячій кімнаті буде весь час приємна, тепленька і приваблива. На ньому весело гратися, підстрибувати, ганятися, перекидатися і стрибати. До того ж це дуже тепленький килимок без ворсу, вовни та допоміжного обігріву. Килимок забезпечує теплоізоляцію при контакті з холодною поверхнею і захищає малюка від ударів об підлогу або якусь тверду поверхню.

Килимок-мозаїка легкий, м'який та компактний. Поверхня килимка-пазла має спеціальну форму для запобігання ковзанню. Килимок легко можна використовувати у дитячій кімнаті, у ванній, на балконі, на плитці, на вулиці, на пляжі.Яскравий килимок для підлоги 3517 - пазл складається з десяти елементів квадратної форми. Різнокольорові картинки всередині квадратів складаються з окремих дрібних елементів. Вони легко виймаються та вставляються назад. Але щоб знайти «будиночок» для кожного елемента і зібрати пазл повністю малюкові доведеться чимало попрацювати. Адже для малюка це дуже складний і захоплюючий процес, що вимагає максимальної посидючості, уваги та спритності маленьких пальчиків. Це прекрасна гра, що розвиває. Дитина тренує увагу, логіку, моторику.

Зручний, теплий та м'який килимок для ігор, який ще масажний і складається з 6 різних структур. Це весела гра, яка розвиває наочно - образне та логічнемислення, органи почуттів та органи сприйняття, а також мовні здібності Вашого малюка. Кожен пазл містить фігури, які легко виймаються. Гра сприяє розвитку уяви, пам'яті, а також концентрації уваги Вашої дитини. Килимок має масажну поверхню – шість різних текстур.

Характеристика товару: Матеріал: EVA. Вік: від 2 років.

У комплекті: 10 деталей.

Розмір деталей: 31,5х31,5 см.

Товщина деталей: 10 мм.

Упаковка: термоплівка.

Розмір упаковки: 31,5х31,5х10 см. 

Bambi M 3517 Мозаїка, тварини Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Bambi M 3517 Мозаїка, тварини в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Килим для розвитку гри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Килим для розвитку гри и купити Bambi M 3517 Мозаїка, тварини в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Bambi M 3517 Мозаїка, тварини

Вік -пов’язаний 3+
Особливості масажний, пазл, 6 текстур

* Технічні характеристики Bambi M 3517 Мозаїка, тварини можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Bambi M 3517 Мозаїка, тварини

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bambi M 3517 Мозаїка, тварини

Код товару: 177143
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 178897
На замовлення, 1-3 дні
Bambi M 2616 344 грн
Код товару: 178907
На замовлення, 1-3 дні
Bambi M 2622 344 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →