Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Бальзам-ополіскувач Esthetic House CP-1 RASPBERRY TREATMENT VINEGAR 500ml

Код товару: 183461
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Esthetic House
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери для волосся Бальзам-ополіскувач Esthetic House CP-1 RASPBERRY TREATMENT VINEGAR 500ml

Бальзам-Ополіскувач Відновлюючий З Екстрактом Малини Esthetic House CP-1 RASPBERRY TREATMENT VINEGAR 500ml

Ціна: 430 грн

Опис товару Бальзам-ополіскувач Esthetic House CP-1 RASPBERRY TREATMENT VINEGAR 500ml

/Бальзам – ополіскувач CP-1 RASBERRY TREATMENT VINEGAR – чудово живить і відновлює волосся, насичує його необхідними маслами, жирними кислотами, амінокислотами, робить блискучими та здоровими. Малиновий оцет в основі продукту, дозволяє повернути оптимальний Рн баланс ліпідного шару шкіри голови, завдяки чому, значно зменшується втрата волосся, епідерміс не пересихає, не з'являються лущення і подразнення. Так само у складі бальзаму натуральний екстракт фрезії, який живить, глибоко зволожує кожну волосинку, сприяє закриттю лусочок, бореться з ламкістю. Екстракт ромашки – зміцнює, робить структуру волосся більш щільною, перешкоджає електризації та зайвому.сплутуванню локонів. Екстракт моранди – заповнює пошкоджені ділянки волосся, склеює посічені кінчики, дарує пружність та еластичність. Екстракт розмарину – попереджає появу лупи, дерматиту та інших шкірних захворювань, насичує вітамінним комплексом. Екстракт лаванди – зміцнює стінки капілярів та судин, покращує мікроциркуляцію крові, прискорює ріст волосся, зміцнює волосяні цибулини. Екстракт м'яти - регулює роботу сальних залоз і вироблення шкірного себуму, попереджає швидке забруднення волосся, звужує пори, завдяки чому волосся стає міцнішим і не випадає. Оливкова олія – живить вітамінами А, В, С Д, Е, повертає волоссю життєву силу, робить його доглянутим ікрасиві. Тотарол - має антибактеріальну дію, вбиває шкідливі мікроби, і бактерії не дозволяє їм розмножуватися. Дуже часто в гонитві за ідеальним кольором або красивими кучерявими кучерями псується структура волосся. Тому дуже важливо використовувати якісні професійні засоби для їх відновлення.

Бальзам-ополіскувач Esthetic House CP-1 RASPBERRY TREATMENT VINEGAR 500ml Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бальзам-ополіскувач Esthetic House CP-1 RASPBERRY TREATMENT VINEGAR 500ml в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери для волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери для волосся и купити Бальзам-ополіскувач Esthetic House CP-1 RASPBERRY TREATMENT VINEGAR 500ml в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бальзам-ополіскувач Esthetic House CP-1 RASPBERRY TREATMENT VINEGAR 500ml

Тип волосся всі типи
Призначення пом'якшення, відновлення кінчиків волосся, харчування, зволоження, лікування
Категорія для жінок
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм 500мл
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання тотарол, малиновий оцет, м'ята перцева, фрезія, олія лаванди, екстракт розмарину, оливкова олія, екстракт ромашки
Застосування Після миття, на вологе волосся наносите бальзам ополіскувач, від коренів до кінчиків рівномірним шаром, потримайте 5-10 хвилин, після промийте голову проточною водою.
Країна-виробник товарів Корея
Дія відновлення
Особливості захищає волосся від несприятливого впливу фена та плойки

* Технічні характеристики Бальзам-ополіскувач Esthetic House CP-1 RASPBERRY TREATMENT VINEGAR 500ml можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бальзам-ополіскувач Esthetic House CP-1 RASPBERRY TREATMENT VINEGAR 500ml

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →