Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Ballu BHP-ME-2

Код товару: 179395
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ballu
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тепловий інструмент Фен Ballu BHP-ME-2

Теплова гармата вид палива: електрика теплова потужність, кВт: 1/2 габарити, см: 18,5x28,5x17,5.

Ціна: 3483 грн
шт

Опис товару Фен Ballu BHP-ME-2

Теплова гармата Ballu BHP-ME-2Інструкція Теплова гармата електрична Ballu BHP-ME-2 потужністю 2 кВт призначена для загального обігріву об'єктів, що будуються, ремонтуються і приміщень площею до 25 м² При компактних розмірах гармата має продуктивність 140 м³/год, що сприяє рівномірному розподілу температури в приміщенні і дозволяє ефективно обігрівати навіть важкодоступні місця. Особлива форма ТЕНів дозволяє досягти максимальної ефективності в роботі. Теплові гармати Ballu серії ME – це компактні та легкі теплові гармати у традиційному прямокутному корпусі. Обладнання пристосоване до російських умов експлуатації та розраховане на щоденну безперервну роботу 24 години. всігармати випускаються в антивандальному виконанні та мають сучасні системи захисту від перегріву. Міцне термостійке полімерне покриття корпусу та відсутність зварних з'єднань виключають передчасну появу корозії. Всі гармати серії мають компактні розміри та виконані в єдиній концепції. Надійні комплектуючі та якісне складання гарантують безпеку, ефективність та безперебійність роботи гармат BALLU. Застосування Об'єкти та приміщення, що будуються в процесі ремонту, виробничі цехи, ангари, склади, бази, майстерні та підсобні приміщення, гаражі, павільйони та ін.полімерне покриття корпусуПружні опорні ніжки, що виключають появу шуму від вібраціїВбудований термостат для захисту від перегрівуДві ступені потужності та режим вентиляції без нагріву

Фен Ballu BHP-ME-2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Ballu BHP-ME-2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тепловий інструмент купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тепловий інструмент и купити Фен Ballu BHP-ME-2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Ballu BHP-ME-2

Влада Теплова потужність, кВт:
1/2
Діапазон робочих температур 43
Показувати Ні
додаткові характеристики Тривалість роботи трохи більше 24 годин. Тривалість паузи – не менше 2 годин. Ступінь захисту – IP 20. Затримка вимикання двигуна для безпечного охолодження ТЕНів (модель на 9 кВт). Антикорозійна обробка та міцне полімерне покриття корпусу. Внутрішній тепловий екран, що зменшує температуру корпусу (моделі від 5 кВт). Пружні опорні ніжки, що виключають шум від вібрації. Дві щаблі потужності та режим вентиляції без нагріву.
Вага 2,6

* Технічні характеристики Фен Ballu BHP-ME-2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Ballu BHP-ME-2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ballu BHP-ME-2

Код товару: 143186
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158438
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN 3000ТП 3827 грн
Код товару: 360038
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →