Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Babyliss MT890E

Код товару: 170123
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Babyliss
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Babyliss MT890E

Основне призначення: функціональна машинка для стрижки; Насадка: ніж для стрижки; дод. ніж для стрижки; триммер для вух та носа; триммер для брів; сіткова бритва; бритва для тіла; універсальний гребінь; Фіксованих гребенів (шт): 5; Довжина стрижки (мм): 14; Матеріал /покриття лез:

Ціна: 3182 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Babyliss MT890E

Створи свій бездоганний стиль разом із мультитриммером для бороди від BaByliss

Високоточні, гострі, надміцні леза з японської сталі забезпечать абсолютну легкість у використанні. Догляд за стрижкою, корекція бороди, догляд за вусами без зайвих зусиль, навіть крізь довге волосся.

Різноманітність насадок

Шалена свобода для стайлінгу. Насадки для бороди, щетини, брів, носа, вух та волосся на тілі гарантують універсальну та точну роботу. Створюйте будь-які форми, навіть крізь довге волосся завдяки надгострим лезам з японської сталі.


Літій-іонний акумулятор

Дає можливість використовувати мультитриммер автономно до 120 хвилин із повним збереженням однакового.рівня потужності навіть за низького рівня заряду.

Створи свій стиль

Кожен із нас — індивідуальність. Створення власного стилю, який би надавав повну впевненість у собі — багаторівневий та складний процес. І для того, щоб його підтримувати, вам потрібен професійний догляд.

Мультитриммер для волосся від BaByliss Men це ваш ідеальний помічник, який завжди під рукою. Жодних зусиль та хвилювань. Лінійка пристроїв з японської сталі це те, що потрібно справжньому чоловікові. Точність налаштування, гладкий та легкий процес стрижки, висока потужність та неперевершена гострота лез. Будь-яка форма бороди та тонка робота. Техніка від професіоналів спеціально для тебе. BaByliss Men - цетвій стиль.

Машинка для стрижки волосся Babyliss MT890E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Babyliss MT890E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Babyliss MT890E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Babyliss MT890E

Тип мотора багатофункціональна машинка для стрижки
Живлення Акумулятор
Автономний робочий час 120 хв
Час зарядки 120 хв
Вага Вага: 0.19 кг
Кількість насадок 6 шт
Стрижка бороди Є
Вологе очищення Є
Довжина стрижки 0.4; 1-3.5; 3; 5; 6; 7; 2-14 мм
Встановлення довжини стрижки Знімні насадки
Покриття лез Сталь

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Babyliss MT890E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Babyliss MT890E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Babyliss MT890E

Код товару: 209608
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 143230
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 170137
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →