Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся BaByliss E650E

Код товару: 76577
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Babyliss
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся BaByliss E650E

Тип: Побутовий;
Кількість насадок: 1;
Живлення: Акумулятор;
Спосіб очищення: Сухий;

Ціна: 774 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся BaByliss E650E

Якщо у вас є зайве волосся, нехай навіть не в найвдаліших місцях для цього, не варто засмучуватися. Адже було б набагато гірше, якби волосся у вас не було взагалі. А з цією делікатною та негарною проблемою з неймовірною легкістю та простотою впорається запропонована модель. Новинка розроблена і виготовлена ​​спеціально для видалення волосся у вухах і носі, тобто в тих місцях, куди дістатися непросто, але їх добре видно. Вона чудово тримається в руці, приємна на дотик, має чудові характеристики та чудову якість.
Характеристики моделі
Модель має пряме призначення для використання, вона виготовлена ​​в сталевому корпусі. Корпус покритий спеціальною фарбою, що маєшорстку поверхню. Вона забезпечує користувачеві приємні тактильні відчуття та не вислизає з рук. Кінчик виробу має одну насадку, в якій обертається сталеве лезо, насадка має пластиковий, захисний ковпачок. Вона виготовляється з дотриманням максимально безпечних заходів, тому користувач може бути абсолютно спокійним та впевненим, що під час процедур видалення він не завдасть жодної шкоди своєму здоров'ю. Модель має електричний моторчик, який живиться від звичайних батарейок. Вага моделі всього 46 грам, а разом із упаковкою 133 грами, так що, збираючись їхати з дому, не забудьте взяти її з собою, до того ж вона не займе у вас багато місця.
Виглядати красиво і бутивпевненим у собі
Тример Babyliss E650E - це безшумний і швидкий помічник сучасної людини. Оскільки багато хто страждає проблемою волосся у вухах та носі. Але з цією моделлю ви зможете підтримувати свій естетичний зовнішній вигляд і почуватися впевнено.

Машинка для стрижки волосся BaByliss E650E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся BaByliss E650E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся BaByliss E650E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся BaByliss E650E

Тип мотора тример
Живлення батарейки
Вага Вага: 0.05 кг
Кількість насадок 1
Стрижка бороди ні
Вологе очищення ні
Встановлення довжини стрижки ні
Покриття лез нержавіюча сталь
Зарядка через USB ні

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся BaByliss E650E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся BaByliss E650E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BaByliss E650E

Код товару: 310771
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310774
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310761
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →