Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен BaByliss 6715DE

Код товару: 242746
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Babyliss
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен BaByliss 6715DE

Фен BaByliss 6715DE - це компактне та стильне рішення з професійної серії пристроїв для створення швидкого та стійкого укладання. Будь-яка зачіска за лічені хвилини без шкоди для волосся.

Ціна: 2623 грн
шт

Опис товару Фен BaByliss 6715DE

Фен BaByliss 6715DE - це компактне та стильне рішення з професійної серії пристроїв для створення швидкого та стійкого укладання. Будь-яка зачіска за лічені хвилини без шкоди для волосся. Три насадки, висока потужність та безмежні можливості для стайлінгу. Врази всіх своїм новим чином.
 
Професійний AC мотор
Професійний двигун виробляє надпотужний потік повітря, який на 40% швидше і вдвічі акуратніше укладає волосся, ніж звичайні фени. Висока потужність двигуна 2400 Вт забезпечує максимальну легкість при створенні будь-якого укладання буквально за лічені хвилини.
 
Іонізація
Фен оснащений спеціальним іонним генератором, щоб захистити ваше волоссявід тривалої дії високих температур. Ця функція нейтралізує ефект статичної електрики та дозволяє не боятися за цілісність структури волосся. Ваше волосся завжди буде здоровим і блискучим.
 
Створи свій стиль
Виберіть свій власний стиль разом з BaByliss. Відчуй, що бути бездоганною, яскравою та стильною щодня - легко разом із професійними аксесуарами для стайлінгу, які допоможуть тобі втілити будь-яку зачіску та укладання без зайвих зусиль.
BaByliss - це дбайливий догляд за вашим волоссям. Професійна лінійка фенів забезпечує стійке укладання буквально за лічені хвилини. Легко, швидко, без шкоди волосся. Бути яскравою – легко. BaByliss - цетвій стиль.

Фен BaByliss 6715DE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен BaByliss 6715DE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен BaByliss 6715DE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен BaByliss 6715DE

Тип Професійний
Потужність 2400 Вт
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 2
Подача холодного повітря Є
Керамічне покриття насадок Так
Іонізація Є
Насадки Дифузор, Концентратор
Довжина мережевого шнура 2.8 м
Габарити ВхШхГ, мм: 260 х 220 х 90
Вага 600 г
Колір Чорний

* Технічні характеристики Фен BaByliss 6715DE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен BaByliss 6715DE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BaByliss 6715DE

Код товару: 59013
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273713
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 38884
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →