Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Автомобільна Дуйка CAR FAN CF-703

Код товару: 226803
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Carver Pro
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Аксесуари Автомобільна Дуйка CAR FAN CF-703

Потужність: 12 Вт.
Потужність обігріву: 12 Вт.
Кількість режимів роботи: 3.
Тип керування: Механічне.

Ціна: 473 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Автомобільна Дуйка CAR FAN CF-703

 Часто в холодну погоду салон вашого автомобіля стає незатишним через низьку температуру повітря. З ранку, коли ви сідаєте в промерзлу за ніч машину, довго прогріватися пічкою ніколи, та й немає сенсу - тепле повітря тільки-но почне надходити, а ви вже спізнюєтеся на роботу. Як упоратися з цією ситуацією, чи не вставати на годину раніше через негоду? Сидіти в рукавичках та шапці, їжачись від морозу та відволікаючись від дороги?

Єдиний вихід - це купити автомобільний тепловентилятор. Ми пропонуємо вам портативний керамічний тепловентилятор CAR FAN CF-703 за найвигіднішою ціною. Тепер не треба чекати, поки прогріється автомобіль, щоб насолоджуватися теплом у машині у будь-який час доби та за будь-якої погоди. Достатньо вставити провід обігрівача в прикурювач та гаряче повітря моментально наповнить салон атмосферою домашнього затишку.

Автомобільна Дуйка CAR FAN CF-703 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Автомобільна Дуйка CAR FAN CF-703 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Аксесуари и купити Автомобільна Дуйка CAR FAN CF-703 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Автомобільна Дуйка CAR FAN CF-703

* Технічні характеристики Автомобільна Дуйка CAR FAN CF-703 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Автомобільна Дуйка CAR FAN CF-703

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Автомобільна Дуйка CAR FAN CF-703

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →