Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Aurora Venezia Click 50 Blue

Код товару: 219600
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Aurora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Aurora Venezia Click 50 Blue

Тип: Сумки-візки
Об'єм: 50 л
Колір синій
Максимальне навантаження: 30 кг
Вага: 1,7 кг
Розміри: 90 x 41 x 27 см
Матеріал каркасу: ALU 6060 T6 (100% алюміній)
Матеріал сумки: Поліестер

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Сумка Aurora Venezia Click 50 Blue

Компактна та легка модель сумки-візка Venezia Click оснащена місткою сумкою великого об'єму з внутрішнім водозахисним покриттям, і має міцний каркас з алюмінієвою рамою, розрахований на 30 кг навантаження. За допомогою простого натискання на кнопку каркас візка складається вдвічі і зсувається, роблячи візок плоским і компактним для зберігання. Зручна поліуретанова ударостійка ручка, поєднана з гачками для додаткових пакетів. А така приємна дрібниця, як кишеня-гаманець на блискавці в клапані, що закриває, сприяє безпечному зберіганню дрібних предметів (ключі, гаманець, косметика) і економії часу на пошук потрібного предмета. Господарська сумка на колесах не тільки забезпечить зручністьчас шопінгу, але й дозволить уникнути проблем зі здоров'ям, що виникають внаслідок навантаження на хребет та суглоби при носінні тяжкості. Сумки-візки Aurora - це 100% італійський продукт та сучасне рішення для комфортного шопінгу.

100% Made in Italy. Заснована шість десятиліть тому у невеликому містечку Узмате-Велате (провінція Монца-е-Бріанця, сірена Італія), компанія Aurora S.r.l. пишається тим, що до сьогодні залишається сімейною компанією, яка виробляє 100% італійський продукт. У той час як багато конкурентів мають тільки європейську реєстрацію, компанія Aurora S.r.l. здійснює в Італії повний виробничий цикл, починаючи від розробки, та закінчуючи упаковкою, використовуючи при цьомулише італійські матеріали найвищої якості. Займаючись протягом шістдесяти років виключно виробництвом сумок для шопінгу, компанія багато експериментувала, зупинивши свій вибір на поєднанні практичності, надійності та доступної ціни. Ексклюзивність продукції під маркою Aurora гарантують патенти компанії, що захищають дизайн та конструктивні рішення кожного продукту. Вся продукція виготовляється виключно на замовлення. Девіз компанії: Aurora робить шопінг легшим з 1960 року.

Сумка Aurora Venezia Click 50 Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Aurora Venezia Click 50 Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Aurora Venezia Click 50 Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Aurora Venezia Click 50 Blue

Тип Сумка-візок
Матеріал Поліестер
Забарвлення Синій
Об `єм 50 л
Розміри 90 x 41 x 27 см

* Технічні характеристики Сумка Aurora Venezia Click 50 Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Aurora Venezia Click 50 Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Aurora Venezia Click 50 Blue

Код товару: 167062
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 167063
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 205454
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →