Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Aurora Milano 60 Black/Flower

Код товару: 219598
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Aurora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Aurora Milano 60 Black/Flower

Тип: Сумки-візки
Об'єм: 60 л
Колір чорний
Максимальне навантаження: 30 кг
Вага: 2,4 кг
Розміри: 42 x 36 x 97
Матеріал каркасу: ALU 6060 T6 (100% алюміній)
Матеріал сумки: Поліестер

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Сумка Aurora Milano 60 Black/Flower

Рама каркаса візка на 100% складається з легкого алюмінієвого сплаву ALU 6060 T6 (Al-Mg-Si із застосуванням зміцнюючого режиму гарту T6). За своїм складом і характеристиками він близький до авіаційного сплаву алюмінію, проте пластичніший при обробці, що дозволяє без особливих зусиль досягти необхідної форми виробу. Застосування алюмінієвого сплаву дозволяє зробити сумку-візок досить легким, міцним і практичним у застосуванні.

Сумка виконана з синтетичної поліестерової тканини з товщиною нитки 600D і внутрішнім водозахисним поліуретановим покриттям, що запобігає попаданню вологи всередину. Матеріал не вбирає вологу та стійкий до впливу УФ-випромінювання.

Колеса сумки-візка оснащенірефлектором, що відображає світло та дозволяє ідентифікувати автомобілістам власника сумки у вечірній час доби.

Складна підніжка забезпечує стійкість сумки у вертикальному положенні.

Верх сумки накритий клапаном з елегантною поліпропіленовою ручкою, яка фіксує клапан у закритому положенні, а також дозволяє зручніше його відкривати.

Поліпропіленова ударостійка ручка має два гачки для господарських сумок та пакетів.

Предбачено внутрішній жорсткий П-подібний каркас, який виконаний із перфорованого пластику з ребрами жорсткості для зниження ваги конструкції та забезпечення вентиляції усередині сумки. Такий каркас зберігає форму сумки, збільшує жорсткість.стінок та захищає вміст від притискання.

Сумка має жорстке вставне пластикове дно, кріпиться до каркаса за допомогою текстильних застібок Velcro (липучок), і може бути повністю знятою з каркаса, що дозволяє без проблем проводити її машинне прання за рекомендованої температури 30ºС.

Сумка Aurora Milano 60 Black/Flower Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Aurora Milano 60 Black/Flower в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Aurora Milano 60 Black/Flower в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Aurora Milano 60 Black/Flower

Тип Сумка-візок на колесика
Матеріал Поліестер
Забарвлення Чорний
Об `єм 60 л
Розміри 42 x 36 x 97

* Технічні характеристики Сумка Aurora Milano 60 Black/Flower можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Aurora Milano 60 Black/Flower

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Aurora Milano 60 Black/Flower

Код товару: 318899
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337056
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313825
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →