Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Aurora AU 3651

Код товару: 92414
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Aurora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Aurora AU 3651

Блендер відноситься до занурювального типу. Ця модель приємно здивує будь-яку господиню. Відрізняється високою продуктивністю, універсальністю, зручністю керування та налаштувань. У поєднанні з надійною конструкцією стане найкращим вибором. Ультрапрочні ножі виготовляються з нержавіючої сталі, що говорить про максимально тривалий термін використання. Ніжки у формі дзвону завжди забезпечують ідеальний результат.

Ціна: 1376 грн
шт

Опис товару Змішувач Aurora AU 3651

 Представлений блендер дозволяє з легкістю готувати як мінімальну, так і велику кількість їжі. Віночок, виготовлений із нержавіючої сталі, ідеально збиває сметану, яєчні білки. Тому його власники зможуть створювати бісквіти, омлет та повітряні бісквіти на сніданок. Завдяки спеціальній насадці можна швидко замісити густе тісто для хліба і пирогів. З появою в будинку такого помічника приготування страв принесе не лише масу задоволення, а й заощадить час на цей процес. У комплектації передбачені насадка блендер, міксер, мірна чаша, чаша подрібнювача. Потужність складає 500 Вт. Наділений сучасним стильним дизайном, тому стане непоганим доповненням на кухні.

Змішувач Aurora AU 3651 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Aurora AU 3651 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Aurora AU 3651 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Aurora AU 3651

Тип блендера занурювальний
Потік швидкостей 2
Потужність (BT) 500
КОНТРОЛЬ механічне
Форсунки блендер-ніжка
ніж для подрібнення
віночок для збивання
Шліфування є
Матеріал корпусу пластик
Матеріал підводної частини метал
Додаткові режими Турбо режим
додаткова інформація Великий подрібнювач: Є Ємність великого подрібнювача: 200 мл Міні-подрібнювач: Є Мірна склянка: Є Ємність мірної склянки: 600 мл
Забарвлення білий

* Технічні характеристики Змішувач Aurora AU 3651 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Aurora AU 3651

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Aurora AU 3651

Код товару: 373891
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 266141
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311036
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →