Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці Aurora AU 3343

Код товару: 147323
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Aurora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці Aurora AU 3343

Тип: відцентрова; Об'єм резервуару для соку (л): 0.5; Потужність (Вт): 1000; Управління: механічне; автоматичний викид м'якоті; пеносепаратор; захист від перегріву; Матеріал: сталь; Габарити (см): 29x27x18; Вага (кг): 2.5;

Ціна: 1763 грн
шт

Опис товару Соковичавниці Aurora AU 3343

Бюджетний відцентровий соковитискач від фірми Aurora. Заявлена ​​виробником потужність пристрою складає 1000 Вт, що дозволяє техніці переробляти як м'які, так і тверді овочі та фрукти. Відцентровий принцип віджиму добре відокремлює сік від м'якоті та підходить для обробки будь-яких фруктів та ягід. Автоматичний викид м'якоті позбавляє користувача необхідності самостійно очищати прилад — достатньо витягти контейнер і спорожнити його.
 
Соковитискач Aurora AU 3343 виготовлений з високоякісної сталі, що гарантує її довговічність та надійність у використанні. Механічне керування здійснюється за допомогою зручного поворотного перемикача, розташованого нафронтальний корпус пристрою. Завдяки маленьким прогумованим ніжкам, техніка надійно фіксується на поверхні столу, незважаючи на невеликі вібрації, що виникають під час роботи. Ширина завантажувального отвору цього пристрою - 65 мм, тому, перш ніж завантажувати в нього великі плоди на зразок яблук і груш, їх доведеться розрізати на невеликі шматочки. Кругла горловина дозволить вмістити у пристрій навіть несиметричні шматки.

Соковичавниці Aurora AU 3343 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці Aurora AU 3343 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці Aurora AU 3343 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці Aurora AU 3343

Тип Відцентрова
Додаткові характеристики Склянка
Комплектація 0.5 л
Об'єм ємності для соку 1000 Вт
Габарити (ВхШхГ) 2 шт
Потужність Є
Вид шнека Є
Вага Є
Кількість швидкостей 1.4 л
Колір Є

* Технічні характеристики Соковичавниці Aurora AU 3343 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці Aurora AU 3343

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Aurora AU 3343

Код товару: 38205
На замовлення, 1-3 дні
Supra JES-1620 1806 грн
Код товару: 380271
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 147271
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →