Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Aurora AU 3161

Код товару: 117995
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Aurora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Aurora AU 3161

Тип Праска;Потужність 2000 Вт;Матеріал підошви кераміка;Режими постійна подача пара, паровий удар, вертикальне відпарювання, розбризкування;

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Праска Aurora AU 3161

 Праса – необхідний побутовий прилад в арсеналі справжньої господині, оскільки від нього безпосередньо залежить акуратний зовнішній вигляд членів сім'ї. Щоб легко і зручно розгладжувати коміри сорочок, дитячий одяг, простирадла і наволочки дуже важливо вибрати якісну, надійну і функціональну праску. Парова праска Aurora AU 3161 допоможе вам швидко надати бездоганного вигляду ваших речей. Праска має хорошу потужність і має регульовану температуру і подачу пари, завдяки чому легко розгладить будь-які складки. Горизонтальне або вертикальне відпарювання, функція "спрей", система "Анти-крапля", паровий удар, різні температурні режими забезпечать максимальну ефективність роботи. Керамічнапідошва праски забезпечує легке ковзання, не заминає тканину і легко справляється з пересушеним та зім'ятим матеріалом. Що важливо, кераміка легко чиститься і не дряпається. Дана модель має систему самоочищення, характеризується надійністю та якістю, що гарантує бездоганну роботу пристрою протягом багатьох років.

Праска Aurora AU 3161 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Aurora AU 3161 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Aurora AU 3161 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Aurora AU 3161

Потужність 2000 Вт
Підошва Кераміка
Постійне постачання пари Ні
Паровий удар Є
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Автоматичне відключення Ні
Система захисту від накипу Ні
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин Ні
Вертикальна пара Ні
Напруга 220 Вт
Вага 0.6 кг

* Технічні характеристики Праска Aurora AU 3161 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Aurora AU 3161

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Aurora AU 3161

Код товару: 360340
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235969
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212164
На замовлення, 1-3 дні
Maestro MR-302C 1118 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →