Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Atlant CMA-40M102-10

Код товару: 101669
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Atlant
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Atlant CMA-40M102-10

Тип пральної машини Автоматична
Тип завантаження Фронтальна
Клас енергоспоживання A+
Клас прання A
Клас віджиму C
Кількість програм 15
Споживання води 39 л
Потужність 0.66 kWh
Максимальне завантаження білизни 4 кг
Максимальна швидкість віджиму 1000 об/хв

Ціна: 14620 грн
шт

Опис товару Пральна машина Atlant CMA-40M102-10

Пратна машина ATLANT CMA 40M102-10 – продумана до дрібниць пральна машина, яка надовго стане вашим помічником у питаннях прання. Маючи стандартні габарити, машинка здатна впоратися з великими обсягами білизни, має високу потужність віджиму та низький рівень шуму під час роботи. Великий вибір режимів дозволить індивідуально підходити до кожного прання та отримувати оптимальний результат на виході без шкоди для білизни. Також варто відзначити великий вибір функцій з контролю за пранням та продуману систему захисту пральної машини.

Енергоспоживання у ATLANT CMA 40M102-10 теж на висоті - машинка здатна впоратися з найскладнішими завданнями, але на ваших рахунках за електрику і воду це малояк позначиться. Пральна машинка виконана з безпечних та високоефективних матеріалів, тому вам не потрібно буде часто займатися обслуговуванням нагрівальних та водопровідних систем, а система захисту від перепадів напруги збереже електронні компоненти при неполадках мережі.

Пральна машина ATLANT CMA 40M102-10 – це відмінний помічник для великої родини. Відмінна ергономіка, продуманий і практичний дизайн, висока потужність, великий вибір режимів та функцій, а також економічність та безпека роблять цей пристрій оптимальним вибором у питаннях прання та всім, що з ним пов'язано.

Вся техніка Atlant, у тому числі пральна машина ATLANT CMA 40M102-10, перевіряється на ультрасучасномукомп'ютеризоване обладнання та гарантує надійність і якість пристроїв. Побутові прилади цієї фірми славляться бездоганною роботою та максимальною ефективністю при використанні.

Атлант – бренд великої побутової техніки, що належить білоруській компанії ЗАТ «Атлант». Техніка розробляється та виробляється в Білорусі. Цінові сегменти: від нижнього до середнього.

Пральна машина Atlant CMA-40M102-10 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Atlant CMA-40M102-10 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Atlant CMA-40M102-10 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Atlant CMA-40M102-10

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління Електронне
дисплей
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 4 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1000
Габариты (ШxГxВ) Висота 84.6 см
Ширина 59.6 см
Глибина 32.8 см
Клас прання А
Клас віджимання З
Програми 15
делікатне прання, видалення плям, інтенсивне, спорт, полоскання, ручне прання, віджимання, змішані тканини, вовняні вироби, синтетика, бавовна
Функції попереднє прання, легке прасування, вибір температури, злив, вибір кількості обертів віджиму, старт/пауза, відстрочення прання, замочування
Додаткові можливості захисне блокування дверцят, захист від попадання нерозчиненого прального порошку, система Antishock, контроль дисбалансу, захист від збоїв електромережі, контроль піноутворення, додаткове полоскання, замок від дітей
Вага, кг 58 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Atlant CMA-40M102-10 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Atlant CMA-40M102-10

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Atlant CMA-40M102-10

Код товару: 87175
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 200509
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337213
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →