Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ноутбук ASUS ZENBOOK FLIP 13 UX363EA (UX363EA-XH71T)

Код товару: 240091
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ноутбуки Ноутбук ASUS ZENBOOK FLIP 13 UX363EA (UX363EA-XH71T)

ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA - ноутбук-трансформер, який завдяки розкривається на 360 дисплеї легко перетворюється на планшет, радуючи широкими можливостями використання у найрізноманітніших ситуаціях.

Ціна: 61275 грн
шт

Опис товару Ноутбук ASUS ZENBOOK FLIP 13 UX363EA (UX363EA-XH71T)

     Універсальний трансформер для будь-яких завдань
Ультрабук-трансформер ZenBook Flip 13 UX363EA – це універсальний пристрій, виконаний у неймовірно компактному корпусі за рахунок тонкорамкового дисплею NanoEdge. Завдяки шарніру ErgoLift він може розкриватися на 360 °, а в його витонченому корпусі завтовшки всього 13,9 мм знайшлося місце повноцінному комплекту інтерфейсних роз'ємів. У апаратну конфігурацію моделі входить процесор Intel Core, який дозволить легко втілювати в життя будь-які задуми, де б ви не знаходилися.
    Гнучке рішення
У конструкції ZenBook Flip 13 реалізовано інноваційний механізм кріплення 360° ErgoLift, який дозволяє розкривати ультрабук на будь-який кут.аж до повних 360 градусів та надійно утримує дисплей точно в заданому положенні. Надійність усієї конструкції підтверджена строгими тестами.
    Тонкий, легкий та з повноцінними інтерфейсами
Вишуканість завжди була характерною рисою ультрапортативних ноутбуків ASUS, і модель ZenBook Flip 13 продовжує цю славну традицію. Щоб зробити пристрій максимально мобільним, інженери зменшили його масу до 1,3 кг і зменшили товщину корпусу до 13,9 мм. Незважаючи на таку компактність, ZenBook Flip 13 пропонує роз'єми HDMI, USB Type-A і відразу два порти Thunderbolt 4 (USB-C) – це найтонший ноутбук-трансформер з таким значним набором інтерфейсів.
    Довгий час автономноїроботи
У ZenBook Flip 13 встановлений акумулятор високої ємності, який не підведе вас протягом робочого дня. Вбудована технологія швидкого заряджання дозволяє зарядити пристрій до 60% ємності всього за 49 хвилин. Крім того, завдяки сумісності з різними зарядними пристроями стандарту USB-C (технологія ASUS USB-C Easy Charge) цей ноутбук легко заряджати в мобільних умовах.
    Високоточний сенсорний екран
Художники, фотографи, дизайнери та інші користувачі, які працюють із зображеннями, неодмінно оцінять найширші можливості, що надаються сенсорним дисплеєм NanoEdge, адже завдяки підтримці стілусу ASUS Pen він ідеально підходить для творчої роботи. ASUS Pen -опціональний компонент, за допомогою якого зручно малювати, записувати нотатки або робити анотації в будь-якій сумісній програмі.
    ASUS WiFi Master Premium
В ультрапортативному ноутбуці ZenBook Flip 13 фахівці ASUS реалізували повноцінне бездротове рішення стандарту Wi-Fi 6, що отримало назву WiFi Master Premium. Воно включає ексклюзивні технології WiFi Stabilizer і WiFi SmartConnect. Перша з них служить для фільтрації перешкод від інших бездротових пристроїв, а друга автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi із усіх доступних.
    Усунення шумів за допомогою ІІ
Оскільки все більше людей зараз працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок,спеціалісти ASUS розробили технологію ефективного шумоподавлення на основі машинного навчання. У програмі MyASUS є функція ClearVoice Mic, яка здатна відфільтровувати шуми фону при звукозаписі, а в режимі Multi-Presenter – ще й вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція ClearVoice Speaker аналогічно усуває шуми і виділяє голос з аудіопотоку, щоб користувач ультрабуку чітко чув своїх співрозмовників.
    Комфорт для користувача
ASUS NumberPad 2.0 – це тачпад, поєднаний із цифровим клавіатурним блоком. Причому навіть коли додаткову функцію NumberPad активовано, він продовжує працювати за своїм початковим.призначення: інтелектуальний алгоритм автоматично визначає, чи вводите ви цифри або керуєте курсором.
    Аудіосистема від Harman Kardon
Над аудіоможливістю ZenBook Flip 13 інженери ASUS працювали у співпраці з фахівцями фірми Harman Kardon, які мають величезний досвід зі створення високоякісних акустичних систем. Пара стереодинаміків створює ефект просторового позиціонування, як у кінотеатрі, а інтелектуальний підсилювач гарантує чисте звучання, усуваючи спотворення навіть на максимальному рівні гучності. ZenBook Flip 13 – це безпрецедентна для таких компактних мобільних комп'ютерів якість звуку.
 
 
 

Ноутбук ASUS ZENBOOK FLIP 13 UX363EA (UX363EA-XH71T) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ноутбук ASUS ZENBOOK FLIP 13 UX363EA (UX363EA-XH71T) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ноутбуки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ноутбуки и купити Ноутбук ASUS ZENBOOK FLIP 13 UX363EA (UX363EA-XH71T) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ноутбук ASUS ZENBOOK FLIP 13 UX363EA (UX363EA-XH71T)

Екран 13,3
ЦП Intel Core i7-1165G7
Об'єм оперативної пам'яті ГБ: 16
Тип оперативної пам’яті LPDDR4X
Чіпсет Intel SoC
Графічний адаптер Intel Iris Xe Graphics
Об'єм HDD (SSD) SSD, ГБ: 512
Мережеві адаптери Ні
оптичний привід Ні
Веб камера Є
Роз'єми введення-виводу та порти 2x Thunderbolt 4, 1x USB 3.2 Gen 1, 1x micro HDMI
Операційна система Windows 10 Pro
Бездротовий зв'язок Wi-Fi: 802.11 ax
Bluetooth: 5.0
3G / LTE: ні
Додаткові можливості Тип матриці: OLED
Тип покриття: глянсове
Роздільна здатність: 1920x1080
Сенсорний: є
HDR: є
Частота оновлення, Гц: 60
NanoEdge, ASUS Pen, з яскравістю 400 ніт
Базова тактова частота ГГц: 2,8
Максимальна тактова частота ГГц: 4,7
Кількість ядер процесора: 4
Максимальний обсяг оперативної пам'яті, ГБ: 16
Підсвічування клавіатури: є
Пасивна система охолодження: ні
Сканер відбитка пальців: ні
Клавіатура із цифровим блоком: ні
Матеріал корпусу: алюміній
Акумулятор Кількість осередків: 4
Потужність, Вт * год: 67
Тип акумулятора: Li-ion
Розміри (w x g x v) мм: 304.8x210.8x14.0
Вага кг: 1,3
Забарвлення Сірий

* Технічні характеристики Ноутбук ASUS ZENBOOK FLIP 13 UX363EA (UX363EA-XH71T) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ноутбук ASUS ZENBOOK FLIP 13 UX363EA (UX363EA-XH71T)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS ZENBOOK FLIP 13 UX363EA (UX363EA-XH71T)

Код товару: 52426
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 109930
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 114899
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →