Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеокарта ASUS STRIX-GTX1650-4G-GAMING

Код товару: 164124
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеокарти Відеокарта ASUS STRIX-GTX1650-4G-GAMING

Графічний чіп
GeForce GTX 1650
Обсяг пам'яті
4 ГБ
Розрядність шини пам'яті
128 біт
Тип пам'яті
GDDR5

Ціна: 8944 грн
шт

Опис товару Відеокарта ASUS STRIX-GTX1650-4G-GAMING

 NVIDIA TURING

Відеокарти ROG GeForce GTX засновані на архітектурі графічного процесора Turing. Це у 6 разів збільшує продуктивність у порівнянні з відеокартами попереднього покоління.

Поза конкуренцією
ROG Strix GeForce GTX 1650 надає новітньому графічному процесору NVIDIA серйозне рішення для охолодження, створюючи умови для гри з високою продуктивністю. Автоматизований виробничий процес забезпечує надійність, а перевірені та надійні вентилятори забезпечують високу продуктивність нової архітектури Turing. Разом з арсеналом утиліт, які дозволяють вам налаштовувати це потужне обладнання, ігровий досвід ніколи не буде тим самим.

Прискорюйтесь!
Відеокарти серіїROG Strix – це сучасна продуктивність та продумана естетика. Вони оснащуються ефективними кулерами з оптимізованими вентиляторами Wing-blade і дозволяють гнучко налаштовувати свої параметри за допомогою GPU Tweak. Модель ROG Strix GeForce GTX 1650 – ваша перепустка у світ комп'ютерних ігор!

Вентилятори Wing-blade
Запатентована конструкція лопатей
Лопаті вентиляторів Wing-blade мають загнуті кінчики, щоб зменшити опір повітря.

Безшумний режим роботи
Інтелектуальне регулювання вентиляторів
При невеликому навантаженні, коли температура графічного процесора залишається нижчою за 55°, вентилятори зупиняються і кулер охолоджує відеокарту в пасивному режимі, тобто при нульовомурівні шуму. Якщо температура перевищить зазначене значення, вентилятори автоматично відновлять свою роботу.

DirectCU II
Прямий контакт
Щоб покращити відведення тепла, мідні теплові трубки кулера безпосередньо контактують із поверхнею графічного процесора.

Сертифікація IP5X
Пилонепроникні вентилятори
Пил – ворог номер один для вентиляторів. Очистити їх лопаті нескладно, проте розібрати корпус відеокарти, щоб дістатися до них, може виявитися непростим завданням. Ось чому дана модель оснащується пиленепроникними вентиляторами, що відповідають стандарту IP5X. Завдяки цьому ефективність охолодження пристрою не знижуватиметься з плиномчасу.

Технологія Auto-Extreme
Автоматизований процес виробництва
Процес виготовлення цієї відеокарти повністю автоматизований. Технологія Auto-Extreme дозволяє здійснювати паяння всіх елементів за один етап, що зменшує термічне навантаження на компоненти та робить непотрібним застосування жорстких хімікатів для очищення. Результат – менший вплив виробництва на довкілля, економія електроенергії та надійніший кінцевий продукт.

Super Alloy Power II
Високоякісні елементи живлення
Графічний процесор з мікроархітектурою Turing може динамічно змінювати свою частоту, щоб ефективно справлятися з навантаженням, яке пропонує йому поточна гра або інша програма, тадля його стабільної роботи потрібна відповідна система живлення. На відеокартах серії ROG Strix вона складається з добірних конденсаторів, транзисторів та дроселів зі сплавними осердями.

Підсилювальна пластина
Сила металу
Міцна алюмінієва пластина на звороті відеокарти запобігає вигину друкованої плати, захищаючи від пошкоджень компоненти, що знаходяться на ній, і електричні з'єднання.

GPU Tweak II
Моніторинг та налаштування
У комплект поставки сучасних відеокарт ASUS входить ексклюзивна утиліта GPU Tweak II, яка надає користувачеві повний контроль за графічною підсистемою комп'ютера. З її допомогою можна змінювати частоти та напруги, налаштовувати роботувентиляторів, відстежувати дані апаратного моніторингу та ін. Ця утиліта допоможе вам отримати максимум з вашої нової відеокарти!

Підсвічування Aura
На крок попереду!
Стильне світлодіодне підсвічування Aura на кожусі відеокарти підтримує величезну палітру відтінків у поєднанні з візуальними ефектами, що зачаровують. Її колір може змінюватися в залежності від температури графічного процесора або такт вашої улюбленої музики. Крім того, за допомогою програми Aura Sync робота підсвічування різних компонент синхронізується між собою. Шукайте логотип Aura Sync – їм відзначені продукти, що підтримують технологію синхронізації підсвічування від ASUS!

Відеокарта ASUS STRIX-GTX1650-4G-GAMING Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеокарта ASUS STRIX-GTX1650-4G-GAMING в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеокарти купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеокарти и купити Відеокарта ASUS STRIX-GTX1650-4G-GAMING в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеокарта ASUS STRIX-GTX1650-4G-GAMING

Виробник GeForce GTX 1650
Тип GeForce GTX 1650
GPU GeForce GTX 1650
Обсяг пам'яті 4 ГБ
Тип пам'яті GDDR5
Інтерфейс PCI-Express x16 3.0
Система охолодження Активна
Частота GPU В ігровому режимі:
Базова частота: 1485 МГц
Динамічна частота: 1665 МГц

В режимі OC:
Базова частота: 1515 МГц
Динамічна частота: 1695 МГц
Частота пам'яті 8002 МГц
Виходи DisplayPort
HDMI

* Технічні характеристики Відеокарта ASUS STRIX-GTX1650-4G-GAMING можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеокарта ASUS STRIX-GTX1650-4G-GAMING

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS STRIX-GTX1650-4G-GAMING

Код товару: 365853
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 146629
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365855
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →