Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеокарта ASUS RTX 2060 SUPER (ROG-STRIX-RTX2060S-8G-EVO-GAMING)

Код товару: 213206
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеокарти Відеокарта ASUS RTX 2060 SUPER (ROG-STRIX-RTX2060S-8G-EVO-GAMING)

Відеокарти ROG GeForce RTX Super засновані на архітектурі графічного процесора Turing. Це у 6 разів збільшує продуктивність порівняно з відеокартами попереднього покоління та забезпечує можливість трасування променів у реальному часі та штучного інтелекту в іграх.

Ціна: 24725 грн
шт

Опис товару Відеокарта ASUS RTX 2060 SUPER (ROG-STRIX-RTX2060S-8G-EVO-GAMING)

ROG Strix GeForce RTX 2060 Super надає новітньому графічному процесору NVIDIA серйозне рішення для охолодження, створюючи умови для гри з високою продуктивністю. Автоматизований виробничий процес забезпечує надійність, а перевірені та надійні вентилятори забезпечують високу продуктивність нової архітектури Turing. Разом з арсеналом утиліт, які дозволяють вам налаштовувати це потужне обладнання, ігровий досвід ніколи не буде тим самим.

 

Безшумний режим роботи
При малому та середньому рівні навантаження, коли температура графічного процесора залишається нижчою за 55°, вентилятори зупиняються і кулер охолоджує відеокарту в пасивному режимі, тобто принульовому рівні шуму. Якщо температура перевищить зазначене значення, вентилятори автоматично відновлять свою роботу.

Технологія MaxContact
Спеціальна конструкція забезпечує подвійний контакт із чіпом графічного процесора для покращення теплопередачі.

Технологія Auto-Extreme
Всі відеокарти ROG Strix виробляються з використанням технології Auto-Extreme, автоматизованого виробничого процесу, який встановлює нові стандарти в галузі, дозволяючи виконувати всю пайку за один прохід. Це знижує теплове навантаження на компоненти і дозволяє уникнути використання агресивних чистячих хімікатів, що призводить до меншого впливу на навколишнє середовище, зниженняенергоспоживання на виробництві та підвищенні надійності продукту в цілому.

Aura Sync
ROG Strix 2060 Super оснащений підсвічуванням Aura RGB як на кожусі, так і на задній панелі. Програмне забезпечення Aura Sync дозволяє підключення сумісних продуктів для повністю індивідуального налаштування гри. Ви можете синхронізувати підсвічування з музикою, змінювати колір залежно від температури або вибирати з великої кількості малюнків та статичних параметрів.

GPU Tweak II
Утиліта ASUS GPU Tweak II виводить налаштування продуктивності відеокарти на новий рівень. Він дозволяє налаштовувати критичні параметри, включаючи тактові частоти ядра графічного процесора, частоту пам'ятінапруги і багато іншого, з можливістю моніторингу всього в режимі реального часу за допомогою екранного дисплея, що налаштовується. Від тонкого налаштування продуктивності до розширеного управління вентиляторами утиліта має всі інструменти, необхідні для максимально ефективного використання вашої відеокарти.

 

 

Відеокарта ASUS RTX 2060 SUPER (ROG-STRIX-RTX2060S-8G-EVO-GAMING) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеокарта ASUS RTX 2060 SUPER (ROG-STRIX-RTX2060S-8G-EVO-GAMING) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеокарти купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеокарти и купити Відеокарта ASUS RTX 2060 SUPER (ROG-STRIX-RTX2060S-8G-EVO-GAMING) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеокарта ASUS RTX 2060 SUPER (ROG-STRIX-RTX2060S-8G-EVO-GAMING)

Виробник Asus
Тип GeForce RTX 2060 Super
GPU GeForce RTX 2060 Super
Обсяг пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Інтерфейс PCI-Express x16 3.0
Система охолодження Активна
Шина пам'яті 256 біт
Частота GPU Gaming mode:
Базова: 1470 МГц
У режимі розгону: 1650 МГц
OC mode:
Базова: 1500 МГц
У режимі розгону: 1680 МГц
Частота пам'яті 14000 МГц
Виходи DisplayPort
HDMI
USB Type-C

* Технічні характеристики Відеокарта ASUS RTX 2060 SUPER (ROG-STRIX-RTX2060S-8G-EVO-GAMING) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеокарта ASUS RTX 2060 SUPER (ROG-STRIX-RTX2060S-8G-EVO-GAMING)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS RTX 2060 SUPER (ROG-STRIX-RTX2060S-8G-EVO-GAMING)

Код товару: 303451
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348500
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365816
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →