Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеокарта ASUS ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING

Код товару: 137401
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеокарти Відеокарта ASUS ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING

Відеокарти ROG GeForce RTX засновані на архітектурі графічного процесора Turing та абсолютно новій платформі RTX. Це у 6 разів збільшує продуктивність порівняно з відеокартами попереднього покоління та забезпечує можливість трасування променів у реальному часі та штучного інтелекту в іграх.

Ціна: 21113 грн
шт

Опис товару Відеокарта ASUS ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING

Поза конкуренцією
ROG Strix GeForce RTX 2060 надає новітньому графічному процесору NVIDIA серйозне рішення для охолодження, створюючи умови для гри з високою продуктивністю. Автоматизований виробничий процес забезпечує надійність, а перевірені та надійні вентилятори забезпечують високу продуктивність нової архітектури Turing. Разом з арсеналом утиліт, які дозволяють вам налаштовувати це потужне обладнання, ігровий досвід ніколи не буде тим самим.

Запатентована система охолодження
Три вентилятори забезпечують високий тиск повітря, знижений рівеньшуму, ступінь захисту від пилу рівня IP5X і шумовий режим 0 дБ для тихої гри. Ви надаєте перевагу низьким температурам ядра або низькому рівню шуму? Режим Performanceдозволить вентиляторам розкрутитися, щоб підтримувати постійну роботу карти. Режим Quiet зберігає ті ж налаштування потужності та верхнього рівня, але пропонує менш агресивну розкрутку вентилятора для більш тихої роботи за середніх температур.

Технологія MaxContact
Спеціальна конструкція забезпечує подвійний контакт із чіпом графічного процесора для покращення теплопередачі.

Технологія Auto-Extreme
Всі відеокарти ROG Strix виробляються з використанням технології Auto-Extreme, автоматизованого виробничогопроцесу, який встановлює нові стандарти у галузі, дозволяючи виконувати всю пайку за один прохід. Це знижує теплове навантаження на компоненти і дозволяє уникнути використання агресивних чистячих хімікатів, що призводить до меншого впливу на навколишнє середовище, зниження енергоспоживання на виробництві та підвищення надійності продукту в цілому.

Aura Sync
ROG Strix 2060 оснащений підсвічуванням Aura RGB як на кожусі, так і на задній панелі. Програмне забезпечення Aura Sync дозволяє підключення сумісних продуктів для повністю індивідуального налаштування гри. Ви можете синхронізувати підсвічування з музикою, змінювати колір залежно від температури або вибирати з великої кількостімалюнків та статичних параметрів.

GPU Tweak II
Утиліта ASUS GPU Tweak II виводить налаштування продуктивності відеокарти на новий рівень. Він дозволяє налаштовувати критичні параметри, включаючи тактові частоти ядра графічного процесора, частоту пам'яті, налаштування напруги та багато іншого, з можливістю моніторингу всього в режимі реального часу за допомогою екранного дисплея. Від тонкого налаштування продуктивності до розширеного управління вентиляторами утиліта має всі інструменти, необхідні для максимально ефективного використання вашої відеокарти.

Відеокарта ASUS ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеокарта ASUS ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеокарти купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеокарти и купити Відеокарта ASUS ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеокарта ASUS ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING

Виробник ASUS
Тип GeForce RTX 2060
GPU GeForce RTX 2060
Обсяг пам'яті 6 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Інтерфейс PCI
Система охолодження активний
Шина пам'яті 192 Bit
Частота GPU 1395 (Boost - 1860)
Частота пам'яті 14000
Виходи 2 х HDMI, 2 x DisplayPort

* Технічні характеристики Відеокарта ASUS ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеокарта ASUS ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING

Код товару: 318315
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365479
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365814
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →