Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ноутбук ASUS ROG STRIX G712LW-ES74

Код товару: 242795
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ноутбуки Ноутбук ASUS ROG STRIX G712LW-ES74

Ігровий ноутбук ASUS, модель ROG Strix G17 G712LWS (G712LW-ES74) чудово оснащений для ігор та розваг. Швидкодія забезпечує 6-ядерний процесор Intel Core i7-10750H з частотою роботи 2,6 ГГц (до 5,0 ГГц у режимі TurboBoost) та 16 ГБ оперативної пам'яті.

Ціна: 76153 грн
шт

Опис товару Ноутбук ASUS ROG STRIX G712LW-ES74

    Сміливий дизайн
Інженери ASUS працювали над зовнішнім виглядом ноутбука ROG Strix G спільно з фахівцями дизайнерського бюро компанії BMW. Результат – стильний пристрій із найсучаснішою системою охолодження. Ноутбук доступний у трьох відмінних колірних варіантах: «оригінальний чорний» буде виглядати професійно та доречно в будь-якій обстановці, «сріблястий лід» створить відчуття свіжості та легкості, а новий відтінок «електропанк» приверне увагу яскравістю кольору, який можна посилити за допомогою оформлених у такому ж кольорі аксесуарів.
    Термоінтерфейс з рідкого металу
Концепція інтелектуального охолодження, що реалізується вноутбуки серії ROG, мають на увазі грамотне поєднання апаратних елементів і вивірених налаштувань для кожної конфігурації. Так, 83-лопатеві вентилятори генерують в корпусі моделі ROG Strix G потужний повітряний потік, термоінтерфейс з рідкого металу запобігає перегріву центрального процесора, ультратонкі ребра радіаторів збільшують загальну поверхню теплообміну, а система самоочищення запобігає падінню ефективності охолодження, яке могло б статися. пилу. Що стосується програмної сторони, то ROG Armoury Crate пропонує кілька режимів роботи ноутбука з різними співвідношеннями продуктивності та рівня шуму.
    Модуль Wi-F 6
Цейноутбук оснащується бездротовим модулем Intel Wi-Fi 6 з технологією Gig+ (802.11ax), який забезпечує високу швидкість з'єднання (до 2,4 Гбіт/с) із мінімальними лагами, що так важливо для онлайн-ігор. Крім того, ексклюзивна технологія ROG RangeBoost збільшує зону покриття на 30% та покращує стабільність бездротового сигналу. Її суть полягає в тому, щоб автоматично вибирати з чотирьох внутрішніх антен ту пару, яка забезпечить найкращий сигнал у поточних умовах.
    Оптимізовано під іри
Довговічна та високоточна клавіатура, виконана в стилі звичайних зовнішніх моделей, має оптимізовану розкладку та пропонує додаткові гарячі клавіші для часто використовуванихфункцій. Виділена комбінація WASD та 4-зонне повнокольорове підсвічування дозволяють легше розпізнавати важливі поєднання клавіш у конкретних додатках. Ресурс клавіатури становить понад 20 мільйонів натискань.
    Ілюмінація, що синхронізується
Приглушіть світло – і ноутбук ROG Strix G стане центром загальної уваги завдяки яскравому підсвічуванню Aura Sync. Напівпрозорі грані клавіш та повністю прозорі ковпачки ігрової комбінації WASD доповнені опціональною світловою смужкою, що обрамляє зовнішні грані корпусу. Колір та візуальні ефекти підсвічування можуть синхронізуватися з підсвічуванням інших Aura-сумісних пристроїв за допомогою зручної програми Aura (технологія Aura Sync).

Ноутбук ASUS ROG STRIX G712LW-ES74 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ноутбук ASUS ROG STRIX G712LW-ES74 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ноутбуки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ноутбуки и купити Ноутбук ASUS ROG STRIX G712LW-ES74 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ноутбук ASUS ROG STRIX G712LW-ES74

Екран 17,3
ЦП Intel Core i7-10750H
Об'єм оперативної пам'яті ГБ: 16
Тип оперативної пам’яті DDR4-3200
Графічний адаптер NVIDIA GeForce RTX 2070, 8 ГБ GDDR6
Об'єм HDD (SSD) SSD, ГБ: 512
Мережеві адаптери 10/100/1000
оптичний привід Ні
Веб камера Ні
Роз'єми введення-виводу та порти 1xUSB 3.1 Gen 2 (Type-C), 3xUSB 3.1, HDMI, комбінований роз'єм для навушників/мікрофона
Операційна система Windows 10 Home
Бездротовий зв'язок Wi-Fi: 802.11 ax
Bluetooth: 5.0
3G / LTE: ні
Додаткові можливості Тип матриці: IPS
Тип покриття: матове
Роздільна здатність: 1920x1080
Частота поновлення, Гц: 144
Базова тактова частота ГГц: 2,6
Максимальна тактова частота, ГГц: 5,0
Кількість ядер процесора: 6
Максимальний обсяг оперативної пам'яті, ГБ: 32
Підсвічування клавіатури: є
Пасивна система охолодження: ні
Сканер відбитка пальців: ні
Клавіатура із цифровим блоком: ні
Матеріал корпусу: алюміній
Акумулятор Місткість, мАг: 66
Кількість осередків: 4
Розміри (w x g x v) мм: 399x293x22-26
Вага кг: 2,85
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Ноутбук ASUS ROG STRIX G712LW-ES74 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ноутбук ASUS ROG STRIX G712LW-ES74

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS ROG STRIX G712LW-ES74

Код товару: 38117
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 106674
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 106360
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →