Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники ASUS Rog Strix 500 (90YH00Z2-B8UA00)

Код товару: 126278
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники ASUS Rog Strix 500 (90YH00Z2-B8UA00)

Тип навушників: Закриті
Інтерфейс провідного підключення: 1 x USB
Діапазон частот навушників: 20 – 20000 Гц
Довжина шнура: 2 м
Вага: 360 г

Ціна: 7439 грн
шт

Опис товару Навушники ASUS Rog Strix 500 (90YH00Z2-B8UA00)

ROG Strix Fusion 500 — ігрова гарнітура з компонентами ESS, підтримкою віртуального просторового звучання і синхронізованим підсвічуванням.< /span>

  • Високоякісні компоненти ESS: цифроаналоговий перетворювач ES9018 та підсилювач 9601K
  • Динаміки ASUS Essence з герметичними акустичними камерами
  • Технології віртуального просторового звучання у форматі 7.1 від фірми Bongiovi Acoustics
  • Синхронізація вбудованого підсвічування між кількома гарнітурами за інтерфейсомBluetooth через мобільний додаток
  • Сенсорне керування гучністю, відтворенням музичних композицій та синхронізацією підсвічування
  • Ергономічні амбушюри ROG Hybrid з чудовою звукоізоляцією
  • Цифровий мікрофон з функцією шумоподавлення


Грайте яскравіше!
ROG Strix Fusion 500 – це сучасна ігрова гарнітура, оснащена цифроаналоговим перетворювачем ESS 9018, підсилювачем ESS 9601 та 50-міліметровими динаміками ASUS Essence. Високоякісні компоненти та оригінальні інженерні рішення, такі як герметичні акустичні камери забезпечують реалістичний звук.Також підтримується розробка віртуального просторового звучання у форматі 7.1. Крім того, ROG Strix Fusion 500 — ідеальне рішення для цілої кіберспортивної команди, оскільки в цьому пристрої реалізовано підсвічування, яке може працювати синхронно з підсвічуванням інших таких гарнітур.

Кольорове підсвічування Aura
У цій гарнітурі реалізована система кольорового підсвічування, здатна відображати мільйони різних колірних відтінків у вигляді чотирьох візуальних ефектів.

Робота в команді
Бажаєте синхронізувати підсвічування всіх гарнітур, які носять члени вашої кіберспортивної команди? Достатньо підключити ROG Strix Fusion 500 до мобільного телефонуінтерфейсу Bluetooth, а потім вибрати синхронізовані пристрої у зручній програмі.

Яскраве підсвічування для всього комп'ютера
Підсвічування гарнітури ROG Strix Fusion 500 може синхронізуватися з підсвічуванням Aura інших пристроїв серії ROG, щоб створити справжню симфонію світла.

Реалістичний звук
Герметичні акустичні камери
Щоб зробити звук гарнітури ROG Strix Fusion 500 чистішим і реалістичнішим, інженери команди ROG збільшили розмір акустичних камер навколо динаміків і зробили їх герметичними.

Глибокий бас
Динаміки ASUS Essence
Гарнітура ROG Strix Fusion 500 здатна видавати потужний бас завдяки ексклюзивним динамікам ASUS Essence,які можуть похвалитися широким динамічним діапазоном (від 20 Гц до 20 кГц).

Почути кожен звук
Високоякісні компоненти ESS
У гарнітурі ROG Strix Fusion 500 використовується цифроаналоговий перетворювач ESS 9018, що підтримує аудіофільський формат 24 біта/96 кГц з безпрецедентно широким динамічним діапазоном та низьким рівнем спотворень. А для неймовірно потужного баса застосовано вбудований підсилювач ESS 9601.

Віртуальний звук формату 7.1
Технології компанії Bongiovi Acoustics
Гарнітура ROG Strix Fusion 500 підтримує режим віртуального просторового звучання у форматі 7.1, де використовуються алгоритми обробки звуку Digital Power Station від компанії Bongiovi Acoustics. Вінвключається одним лише натисканням на кнопку – для цього навіть не потрібно встановлювати будь-яке додаткове програмне забезпечення.

Bongiovi Acoustics – одна з провідних компаній у галузі аудіотехнологій. Її мета — зробити так, щоб наш світ звучав краще і саме цьому служить запатентована технологія Digital Power Station. Команда досвідчених інженерів, що працює в Bongiovi, розробляє унікальні та інноваційні акустичні рішення, що забезпечують студійну якість звучання. Саме цього прагнуть користувачі, які бажають максимально повно поринути у віртуальні світи комп'ютерних ігор.

Вбудований цифровий мікрофон
ROG Strix Fusion 500 оснащується цифровиммікрофоном, який використовує спеціальні алгоритми обробки звуку для покращення якості голосової комунікації під час гри. При складанні мікрофон автоматично вимикається – для цього не потрібно вручну змінювати налаштування.

Ергономічний дизайн
Ексклюзивні амбушури ROG Hybrid
Традиційні шкіряні або тканинні амбушюри можуть негативно вплинути на комфорт використання або якість звуку навушників, тому в гарнітурі Strix Fusion 500 застосовуються ексклюзивні амбушюри ROG Hybrid, що поєднують штучну шкіру з тканинною сіткою, що забезпечує і ідеальне звучання, і максимальний. . Їхня овальна форма кращез ергономічного погляду, ніж традиційна кругла, тому вони з більшою ефективністю ізолюють сторонні шуми.

Зручне сенсорне керування
Сенсорна панель служить для швидкої зміни гучності та доступу до інших популярних параметрів.

  • Назад/Вперед. Проведіть пальцем ліворуч/праворуч, щоб вибрати музичний трек.
  • Пауза/Відтворення. Поодинокий дотик.
  • Регулювання гучності. Проведіть пальцем вгору/вниз, щоб змінити рівень гучності.
  • Синхронізація підсвічування. Торкніться пальцем протягом 3 секунд, щобсинхронізувати підсвічування між гарнітурами. Натисніть пальцем протягом 5 секунд, щоб активувати режим підключення.


Не тільки для ПК
Гарнітура ROG Strix Fusion 500 сумісна з платформами ПК, Mac та PlayStation 4 і підключається до них за інтерфейсом USB 2.0.

Пристрої серії Fusion
Не готові йти на компроміси, коли йдеться про якість звуку, комфорт і стиль? Тоді пристрої серії Fusion – ідеальний вибір для вас! У кожній гарнітурі Fusion застосовуються ексклюзивні динаміки ASUS Essence, інноваційні технології для підвищення якості звуку, неймовірно зручні амбушури ROG Hybrid та стильне кольорове підсвічування. Інші функції- На ваш власний вибір!

Навушники ASUS Rog Strix 500 (90YH00Z2-B8UA00) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники ASUS Rog Strix 500 (90YH00Z2-B8UA00) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники ASUS Rog Strix 500 (90YH00Z2-B8UA00) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники ASUS Rog Strix 500 (90YH00Z2-B8UA00)

Тип Навушники
Тип дизайну Повнорозмірні
Метод з'єднання Провідне
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічні
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники ASUS Rog Strix 500 (90YH00Z2-B8UA00) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники ASUS Rog Strix 500 (90YH00Z2-B8UA00)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS Rog Strix 500 (90YH00Z2-B8UA00)

Код товару: 307651
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348541
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348542
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →