Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата ASUS PRIME B450M-K

Код товару: 128907
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата ASUS PRIME B450M-K

Технологія SafeSlot. SafeSlot – це розроблена ASUS конструкція слотів PCIe, яка відрізняється покращеною міцністю та забезпечує посилений затискач відеокарти. Такий слот виготовлено з використанням нового процесу формування зі вставкою, під час якого до нього інтегрується металевий каркас. Він міцно закріплює слот на материнській платі за допомогою додаткових точок паяння.

Ціна: 3139 грн
шт

Опис товару Материнська плата ASUS PRIME B450M-K

Компоненти TUF 
Компоненти, виконані за стандартами TUF забезпечують покращену стабільність роботи системи у складних умовах.

Захист мережного інтерфейсу – LANGuard
Використання сучасних технологій та конденсаторів преміум-класу дозволило збільшити пропускну спроможність мережного інтерфейсу. У той же час для захисту ланцюгів LAN від перенапруги, що викликається статичною електрикою, застосовуються захисні ланцюги.

Технологія Fan Xpert 4 Core
Утиліта ASUS Fan Xpert дозволяє регулювати швидкість обертання 3- та 4-контактних процесорнихта корпусних вентиляторів залежно від рівня завантаження та температури компонентів комп'ютера. Користуючись гнучкими налаштуваннями, можна легко забезпечити ефективне охолодження за мінімального рівня шуму.

Підтримка DDR4
DDR4 – тип системної пам'яті, що працює на високій частоті (до 3200 МГц). Фахівці ASUS працюють у тісному контакті з виробниками модулів DDR4, щоб забезпечити максимальну сумісність компонентів.

Аудіо DTS CUSTOM для ігрових навушників
DTS CUSTOM використовує покращені технології емуляції позиційного аудіо з різними налаштуваннями для ваших улюблених жанрів.

Затмення конкурентів
Технологія ASUSAura Sync дає можливість використовувати разом відразу кілька пристроїв зі світлодіодним підсвічуванням Aura, забезпечуючи ідеальну синхронізацію візуальних ефектів з єдиним центром управління зі зручної програми. За допомогою Aura Sync ви зможете створити справжню симфонію світла та зробити зовнішній вигляд свого комп'ютера справді унікальним!

Швидкість передачі даних – до 10 Гбіт/с
Дана материнська плата пропонує користувачам останню версію популярного периферійного інтерфейсу USB, що має теоретичну пікову пропускну здатність на рівні 10 Гбіт/с. Інтерфейс USB 3.1 реалізований на ній у вигляді стандартних роз'ємів Type-A, що забезпечують зворотну сумісність зпристроями попередніх поколінь.

Прискорюйтеся з М.2 накопичувачами
Накопичувачі формату PCI Express x4 відмінно підійдуть для системного диска або розділу з програмами, щоб забезпечити максимально швидку роботу системи.

Тайванська компанія ASUSTeK Computer Inc, спеціалізація якої - створення комп'ютерних компонентів, серед яких - материнські плати, карти графіки. Фірма займається виробництвом мобільних телефонів, ноутбуків, оптичних приводів. Найменування ASUS виникло від слова Pegasus, що в перекладі означає Пегас (крилатий кінь).

Сьогодні під торговою маркою ASUS на ринку продаються материнські плати в кількості, з якою не можезрівнятися жодна інша фірма. ASUS є постачальником продуктів, які є компонентами для продукції безлічі корпорацій, серед споживачів продуктів ASUS - SONY (PlaiStaion2), Alienware, Apple Inc. (iPod, iPod Shuffle, Macbook), Falcon Northwest, HP, Palm Inc, а також інші компанії, для виробництва яких необхідні материнські плати фірми ASUS.

Назва компанії ASUS походить від слова Pegasus (Пегас) - так звали крилатого коня з давньогрецької міфології, що символізує мудрість і знання, тому бренд ASUS втілює в собі силу, дух творчості та чистоту цієї істоти. З кожним новим продуктом компанії ASUS підкоряються нові вершини.

ASUS випускає продукти майже у всіхгалузях, що належать до категорії ІТ: комп'ютерні компоненти та периферійні пристрої, ноутбуки, планшетні комп'ютери, сервери та смартфони.

Материнська плата ASUS PRIME B450M-K Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата ASUS PRIME B450M-K в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата ASUS PRIME B450M-K в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата ASUS PRIME B450M-K

Тип розетки Socket AM4
Фактор Micro-ATX
PCI Express X16 1
PCI Express X1 2
Сата 4
USB 2.0 2
USB 3.0 2 x USB 3.1 Gen2, 4 x USB 3.1 Gen1
M.2 (SATA) 1
Рейд RAID 0, 1,10
Есата Ні
Відеопродукти 1 x DVI-D
Звук Realtek ALC887
Підтримка УЕФІ Є
Побудовано -в відео Немає даних

* Технічні характеристики Материнська плата ASUS PRIME B450M-K можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата ASUS PRIME B450M-K

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS PRIME B450M-K

Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151204
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →