Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата ASUS PRIME B365M-K

Код товару: 147269
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата ASUS PRIME B365M-K

Тип роз'єму: Socket 1151
Формфактор: MicroATX
Підтримка пам'яті: 2 x DDR4 DIMM; Кількість каналів 2
Підтримка процесорів: Intel Core, Pentium Gold, Celeron 8-го та 9-го покоління під сокет LGA1151
Країна реєстрації бренду: Тайвань

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару Материнська плата ASUS PRIME B365M-K

Материнська плата ASUS Prime B365M-K забезпечують міцну основу, необхідну для вашої першої збірки, а також гнучкість, необхідну для ваших амбіцій. Asus об'єднав все хороше, що є в новітніх процесорах, з необхідним дизайном та розробкою, тому ви отримуєте переваги від передових технологій, включаючи автоматичне налаштування системи, всебічне керування охолодженням та імерсійну вбудовану аудіосистему.

Покращено стабільність DDR4
ASUS OptiMem зберігає цілісність сигналу пам'яті, перенаправляючи траси та переходи на оптимальний рівень друкованої плати, а схематрасування T-Topology забезпечує синхронізацію сигналів за часом шляхом балансування довжин трас між слотами пам'яті. Ці вдосконалення дозволяють ASUS Prime B365M-K підтримувати широкий спектр наборів пам'яті з двома модулями пам'яті DIMM, забезпечуючи при цьому стабільність вашого складання, для роботи з будь-яким типом робочого навантаження — будь то гра або робота з інтенсивними програмами.

Всестороння енергоефективність
З блоком обробки енергії (EPU) ви зможете заощадити електроенергію у масштабі всієї системи. EPU автоматично оптимізує енергоспоживання та максимізує економію з відсутнім режимом — розумним налаштуванням, яке створює сценарій екстремального енергозбереженняшляхом відключення контролерів введення-виводу, що не використовуються.

Суворі тести на сумісність
Компанія ASUS є найбільшим у світі виробником материнських плат, що реалізує в них функції та можливості, що задовольняють вимоги користувачів. Продукція створюється згідно з строгими стандартами якості, в ній використовуються найкращі компоненти. Материнські плати перевіряються на сумісність із більш ніж 1000 компонентів та пристроїв і піддаються не менше 7000 годин суворих випробувань. Тому ви можете бути впевнені, що плати ASUS будуть стабільно працювати в будь-яких умовах та з будь-якими додатками. Найкращі комп'ютери створюються на базі материнських плат ASUS.

Для максимальної надійності тадовговічності
Цілий ряд інженерних рішень, що реалізуються в материнській платі ASUS, служать для їх захисту від електричних навантажень, корозії та інших неприємностей. Завдяки їм материнська плата ASUS має гарантовано довгий термін служби.

Материнська плата ASUS PRIME B365M-K Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата ASUS PRIME B365M-K в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата ASUS PRIME B365M-K в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата ASUS PRIME B365M-K

Тип розетки Socket 1151
Чіпсет Intel B365
Підтримка процесорів Intel Core, Pentium Gold, Celeron 8-го та 9-го покоління під сокет LGA1151
Фактор MicroATX
PCI Express X16 1
PCI Express X1 2
PCI Ні
Сата 6
USB 2.0 2
USB 3.0 2
Відеопродукти 1 х DVI-D
Звук Realtek ALC887 8-канальний аудіокодек високої чіткості

* Технічні характеристики Материнська плата ASUS PRIME B365M-K можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата ASUS PRIME B365M-K

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS PRIME B365M-K

Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151204
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →