Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата ASUS PRIME A320M-A

Код товару: 115453
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата ASUS PRIME A320M-A

Тип роз'єму: Socket AM4
Формфактор: MicroATX
Підтримка пам'яті: 4 x DDR4 DIMM; Кількість каналів 2
Підтримка процесорів: AMD Ryzen / A-series / Athlon 7-го покоління

Ціна: 3182 грн
шт

Опис товару Материнська плата ASUS PRIME A320M-A

 Prime A320M-A — функціональна материнська плата Asus формату micro-ATX початкового рівня, призначена для платформи AMDі базується на системній логіці A320. Підтримує до двох слотів DDR4.

AMD A320 – це чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами AMD Ryzen / A-series / Athlon 7-го покоління, що встановлюються в роз'єм AM4. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю та пропускною здатністю.

Комплексний захист
Комплекс рішень 5X Protection II забезпечує неперевершену надійність материнських плат ASUS, а суворі стандарти тестування гарантують їхню сумісність із величезнимкількістю комп'ютерних компонентів. Довіртеся ASUS, виробнику материнських плат №1 у світі.

Захист мережного інтерфейсу - LANGuard
Використання сучасних технологій та конденсаторів преміум-класу дозволило збільшити пропускну спроможність мережного інтерфейсу. У той же час для захисту ланцюгів LAN від перенапруги, що викликається статичною електрикою, застосовуються захисні ланцюги.

Захист від стрибків напруги
У системі живлення даної материнської плати використовуються стабілізатори, що забезпечують захист від перепадів напруги, які можуть виникнути при використанні блоків живлення не найвищої якості.

Захист від перевантаження по струму
Для запобіганняперевантаження по струму та коротких замикань на материнській платі використовуються вбудовані запобіжники.

Стабілізатор напруги DIGI+
Фірмовий модуль управління живленням ASUS DIGI+ дозволяє досягти максимальної стабільності та ефективної роботи комп'ютера.

Задня панель із нержавіючої сталі
Задня панель материнських плат ASUS виготовляється з нержавіючої сталі, покритої тонким шаром оксиду хрому, який має антикорозійні властивості. Завдяки цьому вона може похвалитися довгим терміном служби.

Підтримка DDR4
DDR4 – новий тип системної пам'яті, що працює на високій частоті (до 2133 МГц). Фахівці ASUS працюють у тісному контакті з виробниками модулів DDR4,щоб забезпечити максимальну сумісність компонентів.

Інтерфейс UEFI BIOS
На відміну від традиційних BIOS-систем ASUS UEFI BIOS має графічний інтерфейс з підтримкою миші. Він має режими для новачків та ентузіастів.

Материнська плата ASUS PRIME A320M-A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата ASUS PRIME A320M-A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата ASUS PRIME A320M-A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата ASUS PRIME A320M-A

Тип розетки Socket AM4
Чіпсет AMD A320
Підтримка процесорів AMD Ryzen / A-series / Athlon 7-го покоління
Фактор MicroATX
PCI Express X16 1
PCI Express X1 2
PCI Ні
Сата 6
USB 2.0 2
USB 3.0 Ні
M.2 (SATA) 1
Рейд 0, 1, 10
Есата Ні
Відеопродукти 1 x DVI-D
1 x D-Sub
1 x HDMI
Звук 8-канальний HDA кодек Realtek ALC887

* Технічні характеристики Материнська плата ASUS PRIME A320M-A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата ASUS PRIME A320M-A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS PRIME A320M-A

Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151204
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →