Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеокарта ASUS PH-GTX1650-4GD6

Код товару: 209521
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеокарти Відеокарта ASUS PH-GTX1650-4GD6

Графічний чіп GeForce GTX 1650
Об'єм пам'яті 4 ГБ
Розрядність шини пам'яті 128 біт
Тип пам'яті GDDR6
Тип системи охолодження Активна

Ціна: 18361 грн
шт

Опис товару Відеокарта ASUS PH-GTX1650-4GD6

Подвійні шарикопідшипники. Вдвічі довше GeForce 1650 оснащений вентилятором з двома шарикопідшипниками, який працює тихо, ефективно і працює вдвічі довше, ніж конструкції з підшипниками ковзання. Щоб підвищити надійність, ми розробили вентилятор для захисту від пилу IP5X, що означає, що пил не зможе пошкодити його внутрішні компоненти. GPU Tweak II Утиліта ASUS GPU Tweak II виводить налаштування продуктивності відеокарти на новий рівень. Він дозволяє налаштовувати критичні параметри, включаючи тактові частоти ядра графічного процесора, частоту пам'яті, налаштування напруги та багато іншого, з можливістю моніторингу всього в режимі реального часу за допомогою настроюваногоекранний дисплей. Від тонкого налаштування продуктивності до розширеного управління вентиляторами утиліта має всі інструменти, необхідні для максимально ефективного використання вашої відеокарти. Технологія Auto-Extreme Усі відеокарти лінійки GTX 1650 виробляються з використанням технології Auto-Extreme, автоматизованого виробничого процесу, який встановлює нові стандарти в галузі, дозволяючи виконувати всю пайку за один прохід. Це знижує теплове навантаження на компоненти і дозволяє уникнути використання агресивних чистячих хімікатів, що призводить до меншого впливу на навколишнє середовище, зниження енергоспоживання на виробництві та підвищення надійності продукту в цілому.Технологія NVIDIA G-SYNC Відеокарта використовує технологію дисплея NVIDIA G-SYNC для максимально плавної та швидкої гри, за винятком розривів екрану та мінімізації лагів дисплея та затримок введення. Насолоджуйтесь найновішими шутерами від першої особи, спортивними та пригодницькими іграми на супер-високій частоті кадрів навіть за найвищих налаштувань графіки.

Відеокарта ASUS PH-GTX1650-4GD6 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеокарта ASUS PH-GTX1650-4GD6 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеокарти купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеокарти и купити Відеокарта ASUS PH-GTX1650-4GD6 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеокарта ASUS PH-GTX1650-4GD6

Виробник Asus
Тип GeForce GTX 1650
GPU GeForce GTX 1650
Обсяг пам'яті 4 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Інтерфейс PCI-Express x16 3.0
Система охолодження Активна
Шина пам'яті 128 біт
Частота GPU Gaming mode:
Базова частота: 1410 МГц
У стані розгону: 1590 МГц

OC Mode:
У стані розгону: 1620 МГц
Частота пам'яті 12000 МГц
Виходи DVI-D
DisplayPort
HDMI

* Технічні характеристики Відеокарта ASUS PH-GTX1650-4GD6 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеокарта ASUS PH-GTX1650-4GD6

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS PH-GTX1650-4GD6

Код товару: 348429
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348430
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 165735
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →