Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор ASUS PA27AC (90LM02N0-B01370)

Код товару: 123764
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор ASUS PA27AC (90LM02N0-B01370)

Тип матриці: IPS IPS
Інтерфейси: DisplayPort, USB, 3 х HDMI, USB type-C
Час реакції матриці: 5 мс
Яскравість дисплея: 400 кд/м²
Контрастність дисплея: 100M:1/1K:1
Особливості: LED-підсвічування, LED-підсвічування, Поворотний екран (Pivot), USB-концентратор, Регулювання по висоті, Flicker-Free

Ціна: 32680 грн
шт

Опис товару Монітор ASUS PA27AC (90LM02N0-B01370)

 Особливості Asus ProArt PA27AC:

  • 27-дюймова IPS-панель формату WQHD у безрамковому корпусі
  • Широкий колірний охоплення (100% sRGB) і фабричне калібрування кольору (ΔE<2)
  • Сумісність зі стандартом розширеного динамічного діапазону HDR10
  • Інтерфейс Thunderbolt 3 з роз'ємом USB Type-C: швидкість передачі даних – до 40 Гбіт/с, живлення зовнішніх пристроїв – до 45 Вт
  • Калібрована технологія ASUS ProArt Calibration для точного налаштування кольору


Професійний HDR-монітор
Ідеальний інструмент
ASUS ProArtPA27AC - це 27-дюймовий професійний монітор з IPS-екраном формату WQHD в безрамковому корпусі. Він оснащується інтерфейсом Thunderbolt 3 у вигляді роз'ємів USB-C, що забезпечує передачу даних на швидкості до 40 Гбіт/с, підтримує протокол DisplayPort і може видати на зовнішній пристрій струм потужністю до 45 Вт. Широке колірне охоплення (100% sRGB), висока яскравість (400 кд/м²), сумісність зі стандартом HDR10 і фабричні калібрування (∆E<2) – все це робить монітор ProArt PA27AC ідеальним вибором для дизайнерів, фотографів і взагалі всіх, кому потрібна точне перенесення кольорів. Модель сертифікована для використання в операційних системах Windows та MacOS.

Неймовірно чітке зображення
Дозвіл WQHD(2560x1440 пікселів) дозволяє монітору ProArt PA27AC виводити зображення з високим рівнем деталізації. Він здатний відобразити на 77% більше інформації, ніж стандартний монітор із роздільною здатністю Full HD, а це означає, що працювати з великими зображеннями та документами буде значно комфортніше.

Низький рівень деталізації та менше простору для бічних панелей.
PA27AC здатний відобразити на 77% більше інформації, ніж монітори формату Full-HD.

Широкий колірний охоплення
ProArt PA27AC має збільшений колірний охоплення в порівнянні зі звичайними комп'ютерними моніторами і здатний відображати 100% відтінків колірного простору sRGB. Це означає більш яскраві,насичені кольори, як і більш точне, реалістичне відображення кожного колірного відтінку.

Більше кольору!
Завдяки 8-бітному представленню кольору монітор ProART PA27AC здатний відображати більше 16.7 мільйона різних кольорів, а його внутрішня LUT-таблиця використовує розрядність в 14 біт. У поєднанні з підтримкою різних значень «гами» (2.6, 2.4, 2.2, 2.0 та 1,8) це сприяє більш точному відтворенню кожного відтінку, що так необхідно всім, хто професійно працює із зображеннями.

Розширений діапазон відтінків
Модель ProArt PA27AC може похвалитися високою яскравістю (400 кд/м²) та сумісністю зі стандартом розширеногодинамічного діапазону HDR10 Він здатний відображати яскраві світлі відтінки та дуже глибокий чорний колір, що робить зображення на його екрані більш реалістичним.

Бездоганна кольорова передача
Кожен монітор ProArt PA27AC калібрується таким чином, щоб параметр дельта Е, що характеризує точність відтворення кольору на екрані, не перевищував 2. Ідеальній кольоропередачі також сприяє рівномірне підсвічування (на рівні 95%) – між різними ділянками екрану немає істотних варіацій в яскравості та кольорі одного й того ж відтінку.

Технологія ASUS ProArt Calibration
Незалежно від того, до якого комп'ютера підключається цей монітор, програмаASUS ProArt Calibration дозволить гнучко та точно налаштувати параметри кольору та компенсацію нерівномірності підсвічування.

Інтерфейс Thunderbolt 3
Монітор ProArt PA27AC наділений інтерфейсом Thunderbolt 3 у вигляді двох роз'ємів USB Type-C, що дозволяє послідовно підключати кілька Thunderbolt-сумісних пристроїв без будь-яких додаткових концентраторів або комутаторів, а також подавати на них живлення потужністю до 45 Вт.

Додаткова функціональність
Завдяки підтримці функцій «картинка-в-картинці» та «картинка поряд із картинкою» на екран монітора можна виводити зображення з двох джерел відеосигналу одночасно і вільно між нимиперемикатися. Крім того, користувач вибирає і джерело звуку, що відтворюється через динаміки монітора.

Режим «картинка поруч із картинкою
Виведення зображення з двох джерел відеосигналу пліч-о-пліч, причому для кожної картинки можна окремо задати налаштування кольору (доступні режими sRGB, User Mode 1 і User Mode 2).

Віртуальна лінійка QuickFit
QuickFit – це віртуальна лінійка, яку можна відобразити на екрані, щоб зрозуміти, наскільки зображення у своєму реальному розмірі відповідає тому чи іншому формату, не роздруковуючи його на папері. Ця функція активується в екранному меню, для навігації по якому служить зручний 5-позиційнийджойстик.

Фільтрація синього світла
У моніторах ASUS є функція фільтрації синього світла, що може шкідливо впливати на очі. Її ефективна реалізація підтверджується сертифікатом незалежної лабораторії TÜV Rheinland. Ступінь фільтрації задається користувачем у екранному меню.

Мінімізація мерехтіння екрана
Для запобігання неприємним симптомам, пов'язаним зі втомою очей, фахівці ASUS розробили технологію Flicker-Free, яка пригнічує мерехтіння екрану. Монітори з цією технологією роблять взаємодію з комп'ютером комфортнішим.

Чудова ергономіка
Монітор ProArt PA27AC маєергономічною підставкою, яка дозволяє із зручністю налаштовувати положення екрану в просторі: змінювати кут нахилу та висоту, а також повертати його навколо своєї осі та переводити в портретний режим. Причому при портретній орієнтації екрана меню монітора теж автоматично повертається, щоб відображатися правильно.

Монітор ASUS PA27AC (90LM02N0-B01370) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор ASUS PA27AC (90LM02N0-B01370) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор ASUS PA27AC (90LM02N0-B01370) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор ASUS PA27AC (90LM02N0-B01370)

Діагональний дисплей 27"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 2560 x 1440
Інтерфейси 3 x HDMI
DisplayPort
Час матричної реакції 5 мс
Яскравість дисплея 400 кд/м²
Контраст дисплея 100M:1/1K:1
Особливості LED-підсвічування LED-підсвічування
Поворотний екран (Pivot)
USB-концентратор
Регулювання по висоті
Flicker-Free
Частота оновлення 60
Кут огляду горизонтальний 178°
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 178°
Побудовані -в стовпцях 16:я
Ставлення сторін 16:я
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн.
Підсвічування WLED

* Технічні характеристики Монітор ASUS PA27AC (90LM02N0-B01370) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор ASUS PA27AC (90LM02N0-B01370)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS PA27AC (90LM02N0-B01370)

Код товару: 105402
На замовлення, 1-3 дні
Neovo TX-19 33067 грн
Код товару: 308757
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308756
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →