Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Astor SG 2072

Код товару: 242633
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Astor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Astor SG 2072

Праска Astor SG 2072 - чудовий варіант для домашнього пристрою. Він досить функціональний, щоб ви одержали позитивні емоції від використання.

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Праска Astor SG 2072

Праска Astor SG 2072
 
Стильна праска
Сучасна техніка від українського виробника має всі шанси стати хітом продажу. Нехай багато хто ще побоюється малої популярності марки. Але не варто забувати, що якщо ми хочемо отримати хорошу якість за доступною ціною, то це можливо лише за підтримки наших компаній. Праска Astor SG 2072 - чудовий варіант для домашнього пристрою. Він вже досить функціональний, щоб ви отримали позитивні емоції від використання. Але ціна на нього, як і раніше, дуже доступна.
 
Сучасний дизайн
Зовнішністю праска Astor SG 2072 нагадує найсучасніші моделі європейських брендів. Тому позитивні моменти при покупці вам точно забезпечені.Пластик корпусу міцний. Чорний з синім – такі основні кольори моделі. Вони доповнені невеликими білими елементами, що додає балів за дизайн. Якість складання приладу на дуже високому рівні!
 
Збільшена ємність для води
Оскільки для прасування використовується пара, то виробник вирішив збільшити об'єм ємності для води. Модель Astor SG 2072 має бачок на 400мл. Тому часто доливати воду в процесі прасування вам не доведеться, навіть якщо ви активно використовуєте пару.
 
Легке розгладжування
Якість прасування безпосередньо пов'язана з високою продуктивністю парогенератора. Витрата пари у моделі Astor SG 2072 можна регулювати в діапазоні 0-55 г/хв. Показник досить високий, томуви з упевненістю можете приступати до роботи навіть із складними речами. Доповнить вашу впевненість потужний паровий удар. Його можна використовувати для найскладніших ділянок одягу. Варто пам'ятати, що для ефективного відпарювання речей краще використовувати дошки для прасування з сітчастою основою. Так забезпечується ідеальне проходження пари через тканину.
 
Купити праску Astor SG 2072 ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном.

Праска Astor SG 2072 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Astor SG 2072 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Astor SG 2072 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Astor SG 2072

Потужність 2600 Вт
Підошва Кераміка
Постійне постачання пари 55 г/хв
Паровий удар 220 г/хв
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 400 мл
Автоматичне відключення Є
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Вертикальна пара Є
Довжина шнура 1.8 м
Вага Вага: 0.9 кг

* Технічні характеристики Праска Astor SG 2072 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Astor SG 2072

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Astor SG 2072

Код товару: 132251
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 62125
На замовлення, 1-3 дні
Magio MG-131 1505 грн
Код товару: 209374
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm EI9508C 1505 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →