Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Astor MG-2105

Код товару: 235835
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Astor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Astor MG-2105

Максимальна потужність 1800 Вт Продуктивність 1.9 кг/хв Реверс Є Грати в комплекті 3 Додаткові насадки Насадка "Кеббе", Насадка для ковбас, Шнековий соковитискач для томатів та ягід Матеріал корпусу Пластик

Ціна: 2451 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Astor MG-2105

 Доступна м'ясорубка Приготування фаршу самостійно - неодмінна умова якісних страв. Рідко покупний фарш може порівнюватися за якісними та смаковими характеристиками з саморобним. Однак якщо ви готуєте не дуже часто, купівля дорогої техніки не виправдана. У цьому випадку варто звернути увагу на доступну модель м'ясорубки Astor MG 2105. Український виробник уже багато років випускає якісну та недорогу техніку. А підтримка вітчизняної компанії – чудовий спосіб підтримати розвиток нашої економіки. Якісний корпус Незважаючи на те, що корпус м'ясорубки Astor MG 2105 пластиковий, його жорсткості цілком достатньо навіть для регулярного застосування. При цьомуглянсова поверхня легко очищається від забруднень. Маса пристрою досягає 3 кг, що говорить про застосування якісних комплектуючих. Ніжки виконані таким чином, щоб м'ясорубка не ковзала на поверхні. Потужність роботи Від побутового пристрою не потрібні високі потужності і здатність працювати цілодобово безперервно. Однак Astor MG 2105 не пасе задніх у плані продуктивності. Заявлено швидкість роботи до 1,9 кг на хвилину, що дуже непогано! Забезпечується така продуктивність двигуном з мідними обмотками і потужністю 1900 Вт. Якісне подрібнення гарантує ніж із кованої сталі. Він не потребує загострення, тому що в процесі роботи його крайки відновлюють гостроту самостійно. Адля складних шматків м'яса є функція реверсу, яка допоможе уникнути блокування шнека. Комплектація У коробці з м'ясорубкою Astor MG 2105 ви знайдете все необхідне для повноцінної роботи. Три решітки різного діаметра отворів (3, 5, 7 мм) - це можливість робити фарш різної фракції для різних рецептів. Насадка для ковбасок та кебе, а також додаткова насадка для вилучення томатного соку – повний арсенал для справжніх любителів готувати.

М'ясорубка Astor MG-2105 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Astor MG-2105 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Astor MG-2105 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Astor MG-2105

Продуктивність, кг/хв 1.9 кг/хв
Потужність Максимальна потужність 1800 Вт
Номінальна потужність 1000 Вт
Матеріал корпуса Є
Кількість дисків Є
Насадки Насадка "Кеббе", Насадка для ковбас, Шнековий соковитискач для томатів та ягід
Кількість дисків Матеріал грат: нержавіюча сталь
Матеріал лотка: пластик
Вага 1 м
Країна-виробник товару Пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка Astor MG-2105 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Astor MG-2105

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Astor MG-2105

Код товару: 159882
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159883
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311302
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →