Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Astor HHB1808GW

Код товару: 149514
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Astor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Astor HHB1808GW

Електрочайник ASTOR HHB 1808 GW виконаний у сучасному дизайні та має потужність у 2000 Вт. Має прихований нагрівальний елемент та виготовлений із термостійкого прозорого скла. Індикатор рівня води дозволяє контролювати верхній та нижній параметри, що виключає ймовірність виходу з ладу приладу. Завдяки плоскому нагрівальному елементу чайник нагріває воду на 30% швидше на відміну від звичайних приладів.

Ціна: 817 грн
шт

Опис товару Електрочайник Astor HHB1808GW

 Потужність 2000Вт. Корпус із надміцного скла для тривалого та безпечного використання. Об'єм: 1,8л. Завдяки подвійному дну вода нагрівається на 30% швидше, ніж у звичайних чайниках. Плоский нагрівальний елемент для швидкого кип'ятіння води та легкого очищення. Внутрішній світловий індикатор роботи. Індикатор рівня води дозволяє закип'ятити стільки води, скільки потрібно. Фільтр від накипу для чистоти води. Безпечна система блокування кришки. Кнопка для відкриття кришки. Бездротова підставка з поворотом на 360 ° для зручності використання. Комплексна система безпеки для запобігання короткому замиканню та википанню води. Функція автовимкнення. Зручне наповнення через носик чи кришку. Відсік для шнура. 220-240В/50Гц.

Електрочайник Astor HHB1808GW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Astor HHB1808GW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Astor HHB1808GW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Astor HHB1808GW

Об `єм 1.8 л
Потужність 2000 Вт
Тип нагрівального елемента прихований диск
Матеріал корпусу Скло
Дисплей ні
Індикація включення є
Індикатор рівня води є
Фільтр фільтр проти накипу
Тип ні
Підставка ні
Підсвічування є
Таймер ні
Терморегулятор ні
Відсік для зберігання шнурів є
Колір білий

* Технічні характеристики Електрочайник Astor HHB1808GW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Astor HHB1808GW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Astor HHB1808GW

Код товару: 376763
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311471
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 354722
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →