Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Планшет Assistant AP-108G Gold

Код товару: 188752
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Assistant
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Таблетки Планшет Assistant AP-108G Gold

Екран 10" IPS (1920x1200) Multi-Touch / MediaTek MT6750 (1.5 ГГц) / RAM 2 ГБ / 32 ГБ вбудованої пам'яті + підтримка microSD / 3G / LTE / Wi-Fi / Bluetooth / основна камера 5 Мп, фронтальна - 2 Мп / GPS / підтримка 2-х СІМ-карт / Android 8.0 (Oreo) / 520 г / синій

Ціна: 5676 грн
шт

Опис товару Планшет Assistant AP-108G Gold

Планшет Assistant AP-108G Cetus є чудовим рішенням для багатьох завдань. Цей пристрій розроблено з урахуванням вимог сучасних користувачів. Саме тому він гармонійно поєднує інноваційні технологічні та технічні рішення, що робить його чудовим вибором для кожного користувача. Металевий корпус пристрою має заокруглені кути, що забезпечує приємні відчуття тактильні, а також додатковий комфорт при використанні гаджета. Планшет Assistant обладнаний двома слотами для SIM-карток. Завдяки цьому ви зможете здійснювати дзвінки, а також поєднувати найвигідніші тарифи кількох операторів. Також це дозволить вам отримати доступ до мобільного.високошвидкісного 4G інтернету. FULL HD дисплей Дана модель Assistant обладнана всім необхідним для роботи та розваг. Гаджет може похвалитися великим 10" дисплеєм. Цього достатньо для зручної роботи з електронними документами, а також ігор та соціальних мереж. Дисплей відрізняється високою роздільною здатністю 1920x1200 пікселів. Завдяки цьому ви гарантовано отримаєте неймовірно деталізоване зображення, що дозволить вам розглянути навіть найдрібніші. А стерео звук зробить перегляд фільмів ще більш реалістичним Для роботи та розваг Оцініть усі переваги Assistant AP-108G Cetus завдяки задіяному в ньому потужному 8-ядерному процесору MediaTek з частотою 1.5 ГГц.мікропроцесор забезпечує швидкий запуск програм. Планшет працює на операційній системі Android 8.0, що дозволить вам без будь-яких проблем грати в ігри та спілкуватися в соціальних мережах. На додаток до потужного процесора планшет забезпечений оперативною пам'яттю об'ємом 2 ГБ та вбудованою пам'яттю 32 ГБ. Зберігайте пам'ятні миті життя Планшет Assistant обладнаний основною камерою 5 Мп. З її допомогою ви зможете робити якісні знімки та відеоролики. Також у гаджеті передбачено фронтальну камеру 2 Мп, яка дозволить зробити селфі, а також спілкуватися з друзями, родичами та колегами по роботі, здійснюючи відеодзвінки за допомогою популярних месенджерів. Автономність роботи Assistant AP-108G Cetus можепохвалитися вражаючою автономністю, що дозволить забути про необхідність підзарядки пристрою протягом дня. Гаджет обладнано акумуляторною батареєю 6000 мА*год, яка заряджається всього за кілька годин і забезпечує багатогодинну взаємодію з гаджетом.

Планшет Assistant AP-108G Gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Планшет Assistant AP-108G Gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Таблетки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Таблетки и купити Планшет Assistant AP-108G Gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Планшет Assistant AP-108G Gold

Операційна система Android 8.0
Діагональ екрану 10"
Роздільна здатність екрану 1920х1200
Тип екрана IPS
Вид екрана Ємнісний
кількість ядер 8
Оперативна пам'ять 2 ГБ
Ємність приводу 32
Підтримка карт пам'яті microSD
Бездротові можливості Bluetooth
Wi-Fi
З'єднувачі microUSB
Роз'єм 3.5 мм
Слот для SIM-картки
Камери Фронтальна камера 2 Мп
Тилова камера 5 Мп
Акумулятор 6000 мА*год
Розміри (w x g x v) Ширина
171 мм
Висота
241 мм
Глибина
9.5 мм
Вага 520 г
Обладнання Планшет
Зарядний пристрій
Кабель microUSB
OTG кабель
Документація
Забарвлення Золотий

* Технічні характеристики Планшет Assistant AP-108G Gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Планшет Assistant AP-108G Gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Assistant AP-108G Gold

Код товару: 292663
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303593
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303594
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →