Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Артель ВРЮ 0120 Грей

Код товару: 151101
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Artel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Артель ВРЮ 0120 Грей

Ця модель має ряд переваг, серед яких гнучкість і поворот шланга, телескопічна трубка і наявність фільтра, що миється HEPA. HEPA фільтр забезпечує високоефективне очищення повітря.
Більше того, ви завжди можете витягнути і помити його в разі потреби.
Телескопічна трубка дозволяє регулювати її довжину і тим самим зменшити ваші фізичні навантаження під час прибирання. А гнучкість і поворот шланга на 360 ° дозволять вам очистити навіть важкодоступні ділянки.

Ціна: 4902 грн
шт

Опис товару Порохотяг Артель ВРЮ 0120 Грей

 Класичний пилосос для сухого прибирання, що позиціонується виробником у доступний ціновий сегмент. Цей порівняно невеликий апарат укомплектований традиційним мішковим пилозбірником на 3,5 л та фільтром тонкого очищення НЕРА. У комбінації ці дві якості забезпечують можливість тривалого прибирання, без необхідності перериватись на очищення самого пилозбірника, а також усунення навіть найдрібніших частинок пилу та мікроорганізмів. У комплекті до пилососу Artel VCB 0120 йдуть три стандартні насадки: для збирання жорсткої підлоги та килимових покриттів різного ступеня м'якості, для збирання в щілинах, кутах та інших важкодоступних місцях, а також для очищенням'яких меблів (чохлів автомобілів, матраців, диванів та крісел). Заявлена ​​виробником потужність роботи становить 2000 Вт, а максимальний рівень шуму, що створюється під час роботи - 80 дБ. Порівняно невелика вага (5,7 кг) та велика довжина мережевого шнура (6 м) забезпечують необхідну маневреність під час роботи. Функція змотування мережевого шнура та гнучка конструкція труби пристосовують роботу апарату під потреби: у разі потреби труба може ставати довшою або коротшою, а шнур змотуватись та розмотуватись за натисканням кнопки.

Порохотяг Артель ВРЮ 0120 Грей Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Артель ВРЮ 0120 Грей в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Артель ВРЮ 0120 Грей в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Артель ВРЮ 0120 Грей

Тип прибирання Суха
Система фільтрації HEPA-фільтр
Тип вакуумного очищувача мішок
Об'єм пилососного очищувача 3.5
споживана потужність 2000
Регулятор потужності а корпусі
Довжина мережевого шнура 6
Турбо ні
Рівень шуму 80
Додаткові форсунки включені комбінована (підлога/килим)
щілинна
пилова
Функції та можливості Індикатор заповнення пилозбірника
Вага 5,7
Забарвлення Сірий
Розміри 230х428х315 мм

* Технічні характеристики Порохотяг Артель ВРЮ 0120 Грей можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Артель ВРЮ 0120 Грей

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Артель ВРЮ 0120 Грей

Код товару: 118424
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212105
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263165
На замовлення, 1-3 дні
ZELMER ZVC 3501R 4945 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →