Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг ARTEL VCC 0220TB Vinuos

Код товару: 209508
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Artel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг ARTEL VCC 0220TB Vinuos

Тип – Класичний (з мішком); Тип пилозбірника - контейнерного типу (без мішка); Вид збирання – Суха; Об'єм пилозбірника - 2.5 л; Максимальна потужність – 2000 Вт; Тип фільтра – HEPA; Регулювання потужності – на корпусі; Харчування - Мережа; Довжина мережевого шнура – ​​6 м; Насадки - Комбінована (підлога/килим); Функції - Індикатор заповнення пилозбірника, Змотування мережного шнура; Циклонна система – Є; Парковка - горизонтальна/вертикальна; Вага, кг – 5,1;

Ціна: 4128 грн
шт

Опис товару Порохотяг ARTEL VCC 0220TB Vinuos

Пилосос Artel VCC 0220 Vinous поєднує в собі компактність і високу потужність всмоктування, що робить його дуже затребуваним у будинку приладом. За допомогою цього пилососу ви швидко досягнете ідеальної чистоти. Маючи в комплекті щітки для різних видів поверхонь, ви легко впораєтеся з пилом, дрібним сміттям, шерстю домашніх вихованців, харчовими крихтами та ін. Пилосос має високу маневреність, тому його зручно використовувати навіть при збиранні невеликих приміщень, а незначна вага дозволить переміщати пилосос сходами, переносити через поріг.
Особливості моделі

За типом пилосос відноситься до циклонних моделей, потужність його всмоктування дорівнює 430 Вт. Навіть під час роботи на високій потужностірівень шуму вбирається у 80 дБ. Пилозбірник моделі має об'єм 2.5 літра, електронний індикатор заповнення підкаже, коли потрібно зробити його очищення. У стандартну комплектацію входить щітка для всіх видів поверхонь Extra All Floors та щітка Maxi Turbo, що дозволяє ефективно та швидко прибрати навіть вовну з м'яких меблів. Кнопка управління тут розташована безпосередньо на корпусі.

Порохотяг ARTEL VCC 0220TB Vinuos Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг ARTEL VCC 0220TB Vinuos в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг ARTEL VCC 0220TB Vinuos в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг ARTEL VCC 0220TB Vinuos

Тип прибирання Суха
Система фільтрації Нера
Тип вакуумного очищувача Контейнер
Об'єм пилососного очищувача 2.5 л
споживана потужність 2000 Вт
Регулятор потужності на корпусі
Довжина мережевого шнура -
Всмоктувальна труба Телескопічна
Турбо -
Рівень шуму 80 дБ
Функції та можливості Індикатор заповнення пилозбірника, Змотування мережевого шнура
Вага 5.1 кг
Забарвлення червоний

* Технічні характеристики Порохотяг ARTEL VCC 0220TB Vinuos можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг ARTEL VCC 0220TB Vinuos

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ARTEL VCC 0220TB Vinuos

Код товару: 99395
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 118423
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273133
На замовлення, 1-3 дні
MIDEA MUA18C-R 4171 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →