Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч ARTEL MD-3618 L Black

Код товару: 139553
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Artel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч ARTEL MD-3618 L Black

Тип: Настільна духовка; Потужність: 1400 Вт; Внутрішній об'єм: 36 л; Тип керування: Механічне; Кількість режимів: 3; Колір чорний;

Ціна: 4214 грн
шт

Опис товару Електрична піч ARTEL MD-3618 L Black

Електрична піч ARTEL MD 3618 E Black має загальну потужність двох тенів 1400 Вт і об'єм духовки в 36 літрів, і це означає, що ви без проблем зможете приготувати гарячий обід для всієї родини. З її допомогою можна розігрівати та готувати різні страви. Електропіч зможе не тільки запікати овочі, рибу та м'ясо, готувати піцу, рулети, а й спекти випічку. Ця мініатюрна помічниця стане незамінною для всієї вашої родини.
 
Електропіч ARTEL MD 3618 E має стильний прогресивний дизайн, який ідеально впишеться в будь-який екстер'єр. Корпус у чорному кольорі виготовлений з високоякісної сталі з внутрішнім, емальованим покриттям, на якому не залишається жодних подряпин, у тому числі і при тривалихвеликих високих температур. Від якості покриття залежить і термін експлуатації приладу, адже вам доведеться щоразу після готування чистити його. На фронтальній панелі печі розташований таймер на 90 хвилин та термостат на 300 градусів, що зробить приготування легким та зручним, регулятор вибору режимів роботи та світлові індикатори.
 
Ви можете займатися улюбленими справами і не турбуватися про час приготування, скористайтеся звуковим таймером, щоб не бути прив'язаними до кухні. Модель оснащена внутрішнім освітленням, що дозволяє оцінити чи готове ваше блюдо. Регулятор температури забезпечує автоматичне регулювання та підтримання заданої температури.Світлові індикатори повідомлять про те, що духовка увімкнена та готова до роботи. Ергономічна та безпечна ручка печі ARTEL MD 3618 E Black виготовлена ​​з термостійкого матеріалу. Зручні ручки керування та їх розташування надають комфортне користування електричною піччю.

Електрична піч ARTEL MD-3618 L Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч ARTEL MD-3618 L Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч ARTEL MD-3618 L Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч ARTEL MD-3618 L Black

Об'єм камери 36 л
Тип керування Поворотне
Потужність 1400 Вт
Кількість режимів приготування 3 шт
Програми Верхнє нагрівання Нижнє нагрівання Верхнє+Нижнє нагрівання
Дисплей Немає
Таймер Є
Автовимкнення Є
Звуковий сигнал Є
Особливості Підсвічування
Габарити (ВхШхГ) 34.5 x 54.5 x 41.5 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Електрична піч ARTEL MD-3618 L Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч ARTEL MD-3618 L Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ARTEL MD-3618 L Black

Код товару: 332081
На замовлення, 1-3 дні
ERGO TO 960 4257 грн
Код товару: 231380
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348718
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →