Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Arsenal 8x42 Roof ED (BW15-0842 ED)

Код товару: 159474
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Arsenal
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Arsenal 8x42 Roof ED (BW15-0842 ED)

Тип: бінокль; Кратність збільшення (x): 8; Поле зору на відстані 1 км (м): 125; Сутінковий фактор: 18.33; Відносна яскравість: 27.6; Фазова корекція; Діаметр об'єктива (мм): 42; Діаметр вихідної зіниці (мм): 5.25; Винос вихідної зіниці (мм): 19; Призма: Roof; Пило-, вологозахист

Ціна: 10922 грн
шт

Опис товару Бінокль Arsenal 8x42 Roof ED (BW15-0842 ED)

 Компактний бінокль Arsenal з водонепроникним, азотонаповненим міцним корпусом із алюмінієвого сплаву. Можливе тривале перебування бінокля під дощем, снігом або за умов підвищеної вологості. Його корпус покритий міцним і досить приємним на дотик зеленим гумовим покриттям. Воно надійно оберігає бінокль від випадкових ударів та падінь з невеликої висоти.

 
З точки зору герметичності та вологозахищеності, бінокль відноситься до категорії Waterproof. Оптика приладу герметизована та захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Відповідно до вимог цього класу, бінокль може перебувати у воді протягом 30 хвилин на глибині 1 метр без заподіяння йомушкоди.
 
Крім цього, для виключення запотівання оптики бінокля в умовах підвищеної вологості, його корпус наповнений сухим азотом.
 
Бінокль виконаний за оптичною схемою Roof. Його об'єктиви мають світловий діаметр 42 мм і покриті покриттям типу FMC (Fully Multi Coated) зеленого і фіолетового відтінків.
 
Об'єктиви майже на 10 мм втоплені в тубуси бінокля, що забезпечує їхню достатню захищеність від випадкової дії ззовні.
 
Окуляри бінокля мають комфортне винесення зіниці в 19 мм. Він забезпечує достатню зручність та комфорт для спостережень.
 
Призми бінокля виконані зі скла типу ВАК 4 і мають зелене просвітлення середньоїінтенсивність. Крім цього, на призми нанесене спеціальне фазокоректируюче покриття (Phase Coating), що застосовується в біноклях з оптичною схемою Roof.
 
Фокусування бінокля – внутрішнє, центральне і здійснюється за допомогою гумового фокусувального коліщатка із секторною накаткою. Діаметр коліщатка 30 мм, а ширина 25 мм.
 
Основною особливістю спеціального оптичного скла з низькою дисперсією, з якого виготовлені лінзи бінокля Arsenal BW15-0842 ED, є те, що коефіцієнт заломлення такого скла мало залежить від частоти світла (від спектру). Усі світлові хвилі переломлюються на однакову величину кута. Застосування даних стекол у конструкції об'єктивів дозволяєпрактично позбутися найнеприємнішої аберації лінзових приладів — хроматизму.
 
Об'єктиви та окуляри бінокля захищені гумовими кришечками. Кришки на об'єктивах кріпляться до тубусів бінокля за допомогою гумових кілець. Кришка для окулярів гумова - здвоєна і кріпиться до шийного ремінця за допомогою спеціальних петель, одна з яких - розрізна.
 
Для ведення стаціонарних спостережень бінокль оснащений гніздом кріплення штативного L-адаптера.
 
Для носіння бінокля на шиї використовується еластичний чорний ремінець шириною 25 мм, виготовлений з нейлону. Для кріплення ремінця до корпусу бінокля використовуються литі металеві вуха,розташовані з боків корпусу приладу.
 
Бінокль поставляється разом із міцним та зручним напівжорстким кейсом, який застібається за допомогою здвоєної застібки «блискавки».
 
Основне призначення бінокля - спостереження за птахами та живою природою, у тому числі і з екстремально малих відстаней. Також він може бути дуже зручний на полюванні або в туристичному поході. Втім, він буде, до речі, і при спостереженні спортивних змагань, і як багатофункціональний бінокль для оглядового спостереження.

Бінокль Arsenal 8x42 Roof ED (BW15-0842 ED) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Arsenal 8x42 Roof ED (BW15-0842 ED) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Arsenal 8x42 Roof ED (BW15-0842 ED) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Arsenal 8x42 Roof ED (BW15-0842 ED)

Тип Бінокль
Частота наближення (x): 8
Особливості Поле зору на відстані 1 км. 125 м.
мін. дистанція фокусування 1.4 м
Сутінковий фактор 18.33
Відносна яскравість 27.6
Фазова корекція
Діоптрична корекція
Діапазон корекції діоптрій ±4 D
Захист Пило-, вологозахист
Тип дизайну Roof / BaK-4 /
Френдеринг Постійна
додаткові характеристики Діаметр об'єктива 42 мм
Діаметр вихідної зіниці 5.25 мм
Винос вихідної зіниці 19 мм
Фокусування центральне

* Технічні характеристики Бінокль Arsenal 8x42 Roof ED (BW15-0842 ED) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Arsenal 8x42 Roof ED (BW15-0842 ED)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Arsenal 8x42 Roof ED (BW15-0842 ED)

Код товару: 324528
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249282
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249286
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →