Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Кондиціонер для волосся AROMATICA Tea Tree Purifying Conditioner 2мол

Код товару: 170056
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Aromatica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери для волосся Кондиціонер для волосся AROMATICA Tea Tree Purifying Conditioner 2мол

Кондиціонер із чайним деревом для жирної шкіри голови, 2 мл

Ціна: 15 грн

Опис товару Кондиціонер для волосся AROMATICA Tea Tree Purifying Conditioner 2мол

 Охолоджуючий кондиціонер AROMATICA Tea Tree Purifying Conditioner оздоровлює шкіру голови, робить волосся напрочуд м'яким, слухняним і шовковистим, не обтяжуючи його.

 
Більшість засобів для волосся, що змиваються, містять у складі силікони. Вони швидко надають волоссю доглянутого вигляду, але в той же час покривають їх плівкою, яка перешкоджає проникненню корисних речовин, необхідних для їх харчування та росту.
 
Основу кондиціонера AROMATICA Tea Tree Purifying Conditioner складають екстраговані з кокосу натуральні насичені жирні кислоти, які забезпечують ефективний догляд, здоров'я та гладкість вашого волосся.

Кондиціонер для волосся AROMATICA Tea Tree Purifying Conditioner 2мол Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер для волосся AROMATICA Tea Tree Purifying Conditioner 2мол в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери для волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери для волосся и купити Кондиціонер для волосся AROMATICA Tea Tree Purifying Conditioner 2мол в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер для волосся AROMATICA Tea Tree Purifying Conditioner 2мол

Тип волосся Жирні
Призначення Від лупи
Категорія Для жінок
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм 2 мл
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Tea tree leaf extract (25.22%), peppermint extract, Jasmine extract, glycerin, behen trimonium methosulfate, cetearyl alcohol, caprylic / capric triglyceride, Octyldodecanol, dipalmitoyl chlidimonium chloride, polyquaternium flower extract, Rosemary leaf oil, grapefruit oil, guar hydroxypropyltrimonium chloride, tea tree leaf oil (0.05%), rosewood oil, spearmint leaf oil, propylene glycol, propanediol, ethylhexyl glycerin, bet
Застосування Поступово нанесіть невелику кількість кондиціонера на волосся. Залишіть на 2-3 хвилини. Змийте теплою водою.
Країна-виробник товарів Корея
Особливості AROMATICA – це веганський корейський бренд, косметика не тестується на тваринах. У складі відсутні: синтетичні ароматизатори, метанол, бензол, TCE (трихлоретилен), бутилен-і пропіленгліколь, парабени, феноксиетанол, нафта, фталати, формальдегід, силікони, сульфати, спирт.

* Технічні характеристики Кондиціонер для волосся AROMATICA Tea Tree Purifying Conditioner 2мол можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер для волосся AROMATICA Tea Tree Purifying Conditioner 2мол

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →