Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Шампунь Aromatica B5+Biotin Fortifying Shampoo 400ml

Код товару: 173893
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Aromatica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шампуні Шампунь Aromatica B5+Biotin Fortifying Shampoo 400ml

Шампунь B5+Biotin Fortifying - відмінно очищає волосся і шкіру голови від забруднень, містить у складі натуральні олії, амінокислоти та вітаміни, вони мають комплексну дію. Засіб дуже добре піниться, має приємний аромат та високу концентрацію активних компонентів, забезпечує глибоке очищення, допомагає надовго зберегти свіжий вигляд зачіски.

Ціна: 516 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Шампунь Aromatica B5+Biotin Fortifying Shampoo 400ml

 Шампунь B5+Biotin Fortifying - відмінно очищає волосся та шкіру голови від забруднень, містить у складі натуральні олії, амінокислоти та вітаміни, вони мають комплексну дію. Засіб дуже добре піниться, має приємний аромат та високу концентрацію активних компонентів, забезпечує глибоке очищення, допомагає надовго зберегти свіжий вигляд зачіски. В основі шампуню біотин - він закриває лусочки, робить локони більш гладкими, блискучими та доглянутими, захищає структуру волосся від руйнування. Екстракт кунжуту, сосни, рису та баклажану - захищають від негативного впливу факторів навколишнього середовища, глибоко зволожують, знижують згубний вплив плойки та фена, усувають сухість та ламкість волосся.Екстракт кореня імбиру і шовковиці - зміцнює стінки судин і капілярів, нормалізує кровообіг, прискорює ріст волосся, попереджає їх надмірне випадання. Олія мандаринової шкірки - склеює посічені кінчики, насичує локони вітамінним комплексом, не дозволяє волоскам заплутуватися та електризуватися, утримує молекули вологи в структурі волосся, зволожує шкіру голови, попереджає утворення лупи та сверблячки. Варто замовити шампунь від Aromatica, і вже після першого застосування ви зможете помітити, що ваше волосся стало слухняним, блискучим, приємним на дотик і доглянутим. Купити його недорого та почитати відгуки, можна на сайті Cosmic (корейська косметика Київ). У нас найкраща ціна наякісні відновлювальні, зміцнюючі засоби для догляду за ламким і тьмяним волоссям. Застосування: спінений засіб наносьте масажними рухами на вологе волосся та шкіру голови, ретельно помасажуйте та змийте його великою кількістю проточної води.

 

Шампунь Aromatica B5+Biotin Fortifying Shampoo 400ml Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шампунь Aromatica B5+Biotin Fortifying Shampoo 400ml в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шампуні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шампуні и купити Шампунь Aromatica B5+Biotin Fortifying Shampoo 400ml в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шампунь Aromatica B5+Biotin Fortifying Shampoo 400ml

Тип волосся для ослаблених та схильних до випадання
Призначення блиск волосся, об'єм волосся, відновлення кінчиків волосся, живлення, очищення, зволоження
Категорія для жінок
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм 400мл
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання екстракт баклажану, екстракт мандарину, біотин, екстракт імбиру, екстракт шовковиці, кунжутне масло, екстракт коричневого рису, екстракт сосни
Застосування спінений засіб наносите масажними рухами на вологе волосся і шкіру голови, ретельно помасажуйте та змийте його великою кількістю проточної води.
Країна-виробник товарів Корея
Дія відновлює, живить, очищає
Особливості В основі шампуню біотин - він закриває лусочки, робить локони більш гладкими, блискучими та доглянутими, захищає структуру волосся від руйнування.

* Технічні характеристики Шампунь Aromatica B5+Biotin Fortifying Shampoo 400ml можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шампунь Aromatica B5+Biotin Fortifying Shampoo 400ml

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →