Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Arita AKT-8801S

Код товару: 158345
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Arita
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Arita AKT-8801S

Електрочайник Arita AKT-8801S базується на основі високоякісного контролера Strix, який відрізняється високою продуктивністю та бездоганною якістю. Ця деталь дає гарантію довговічної роботи, т.к. виробник обіцяє щонайменше 12000 циклів закипання на експлуатаційний термін. Контролер забезпечує швидке нагрівання та захист від перегріву, забезпечуючи автоматичне відключення приладу.

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Електрочайник Arita AKT-8801S

 Дуже зручним елементом конструкції стала поворотна підставка, яка є базою з нагрівальним елементом, на яку ставлять чайник. Сам корпус чайника при цьому не обтяжений проводами, тому легко можна повернути навколо власної осі. Всередину підставки можна помістити шнур, укоротивши його до необхідної довжини. Світловий індикатор Сталевий корпус чайника має світловий індикатор. Ця маленька акуратна деталь має досить серйозну функцію: ви візуально контролюєте роботу електричного пристрою, аж до того, поки не закипить вода. Коли температура досягнута, індикатор гасне, тим самим даючи зрозуміти, що мети досягнуто і роботазавершено. Мітки шкали на корпусі На бокових поверхнях корпусу пристрою є прозорі відсіки, крізь які ви зможете побачити рівень води всередині. Це зручно, т.к. чайник із сталі, і його корпус не просвічується. Мітки рівня дозволять точно визначити обсяг залитої води. Загальний об'єм моделі дорівнює 1.7 л. Проміжні мітки показують 1 та 1.35 л. Мінімальна кількість води для кип'ятіння – 0,5 л.

Електрочайник Arita AKT-8801S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Arita AKT-8801S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Arita AKT-8801S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Arita AKT-8801S

Об `єм 1.7
Потужність 2000
Тип нагрівального елемента Прихований (диск)
Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
Дисплей ні
Індикатор рівня води є
Фільтр є
Тип ні
Відсік для зберігання шнурів є
Колір Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Електрочайник Arita AKT-8801S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Arita AKT-8801S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Arita AKT-8801S

Код товару: 311510
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 377146
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →