Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пароочисник Ariete Xvapor Deluxe 4146

Код товару: 143307
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ariete
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пароочисники Пароочисник Ariete Xvapor Deluxe 4146

Пароочисник Ariete 4146 – універсальний прилад, який допоможе вам навести ідеальну чистоту у вашій оселі, ретельно очистити кожен куточок. Прибирання за допомогою струменя пари допомагає легко позбутися забруднень будь-якої складності, а головне – ви можете не застосовувати хімічні миючі засоби.

Ціна: 5074 грн
шт

Опис товару Пароочисник Ariete Xvapor Deluxe 4146

 Потужність 1500 Вт і тиск 5 бар гарантують, що прибирання буде швидким і якісним. Завдяки компактному дизайну вам буде комфортно переміщатися із приладом із кімнати до кімнати. Він може використовуватися для прибирання підлоги, м'яких меблів, миття вікон, кухонних плит, раковин, плитки, душових кабінок.

 
Прилад досить простий в експлуатації: вам потрібно встановити потрібну насадку, відкрутити кришку контейнера для води, налити в отвір воду, використовуючи вирву та мірну склянку, закрутити кришку та включити прилад у мережу. Приблизно через 8 хвилин він буде готовий до роботи, про це повідомить світловий індикатор готовності пари, після чого можете повернути регулятор інтенсивності подачі пари накорпусі та почати прибирання. На паровому пістолеті ви знайдете кнопку подачі пари та кнопку блокування. Слід пам'ятати, що для делікатних тканин слід застосовувати мінімальну кількість пари.
 
В комплектації є мірна склянка, лійка, дві круглі щітки для стійких забруднень, вузька скошена насадка для важкодоступних місць, щітка для підлоги, тканинна насадка для підлоги, насадка для чищення дзеркал і стекол, додаткові трубки, що подовжують, тканинна насадка для текстилю щітка для текстилю для чищення меблів, подушок та ковдр, адаптер із соплом та адаптер для полової щітки. Всі аксесуари можна зберігати в спеціальному відсіку, тому дана модель займе мінімум місця і ви випадково не втратите жодногооднієї насадки.

Пароочисник Ariete Xvapor Deluxe 4146 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пароочисник Ariete Xvapor Deluxe 4146 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пароочисники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пароочисники и купити Пароочисник Ariete Xvapor Deluxe 4146 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пароочисник Ariete Xvapor Deluxe 4146

Тип пароочисник
Конструкція Ручний
Потужність 1500 Вт
Тиск пари 5 бар
Бак для води 1.6 л
Матеріал корпусу Пластик
Ручка для перенесення Є
Додаткова інформація Бойлер із нержавіючої сталі. Відсік для зберігання аксесуарів.

* Технічні характеристики Пароочисник Ariete Xvapor Deluxe 4146 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пароочисник Ariete Xvapor Deluxe 4146

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ariete Xvapor Deluxe 4146

Код товару: 117600
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119459
На замовлення, 1-3 дні
Philips GC557/30 7009 грн
Код товару: 197186
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →