Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бутербродниця Ariete MOD 185

Код товару: 84455
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ariete
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бутербродниці Бутербродниця Ariete MOD 185

Сендвічниця
Потужність 1200 Вт
Індикатор нагрівання
Індикатор готовності
Антипригарне покриття
Вага 3.2 кг
Колір червоний

Ціна: 2322 грн
шт

Опис товару Бутербродниця Ariete MOD 185

Приготувати вдома справжні гамбургери із соковитою котлетою на свіжій підігрітій булочці вам допоможе пристрій Ariete MOD 185. Просто, зручно та швидко цей прилад зробить апетитне частування для друзів, які зберуться на вашій домашній вечірці. Як і всі пристрої з колекції Party Time, прилад для гамбургерів виконаний у стилістиці 50-х років ХХ століття. Прилад стане яскравою деталлю антуражу вашої вечірки. Конструкція приладу дозволяє готувати одночасно два апетитні гамбургери. Прилад складається із двох відділень: зона для підігріву булочок та зона для приготування котлет. Відділення для підсмажування котлет є компактним грилем. Завдяки антипригарному покриттюпластин, котлети без будь-якої олії підсмажаться з двох сторін, просмажаться, але не підгорять. Прилад простий у використанні. Увімкніть його в мережу і дочекайтеся, доки пластини нагріються. Про готовність приладу до роботи повідомить світловий індикатор. Заздалегідь підготовлені сирі котлети покладіть до нижнього відділення. За 5-7 хвилин, доки смажаться котлети, булочки розігріються під прозорою кришкою у верхній частині приладу. Прилад обладнаний спеціальним піддоном для збирання жиру, щоб ваша кухня залишалася чистою.

Бутербродниця Ariete MOD 185 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бутербродниця Ariete MOD 185 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бутербродниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бутербродниці и купити Бутербродниця Ariete MOD 185 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бутербродниця Ariete MOD 185

Тип Сендвічниця
Потужність 1200 Вт
Індикатор нагріву є
Індикатор готовності є
Покриття антипригарне
Вага 3.2 кг
Колір червоний

* Технічні характеристики Бутербродниця Ariete MOD 185 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бутербродниця Ariete MOD 185

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ariete MOD 185

Код товару: 302240
На замовлення, 1-3 дні
Ravanson OP7050 2365 грн
Код товару: 301763
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367673
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →